Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szixi

68 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szixi News Online Irány a honlap! 2012.06.04 11:15:28
Az iskolánkkal kapcsolatos friss információkért kérjük keresse fel honlapunkat a www.szixi.hu címen!Köszönjük!..
Szixi News Online Nagy Béla levele 2011.10.24 07:51:00
Kedves SZIXI! ,,A búcsú fájdalmát a viszontlátás öröme enyhítse!” Ezt klasszikusan idéztem magamtól. Tehát az idézet pontos! :D Ismét sok víz lefolyt a Dunán. A szárba szökkent határ sárgulni, barnulni látszik.  A lenyugvó Nap vörös színe penge éles…..
Szixi News Online Fotópályázat 2011.02.26 17:02:00
Az Informatika munkaközösség által meghirdetett a "Facebook generáció mindennapjai" című fotópályázatra beküldött fényképekre 2011. március 5-én 14 óráig lehet szavazni iskolánk Facebook oldalán. Köszönjük a nevezőknek a beküldött munkáikat és sok siker…..
Minden évben megrendezésre kerül az iskolánkban a karácsonyi teadélután, melynek a célja az, hogy ünnepi hangulatba hozza a diákokat, és a tanárokat.Idén is kellemes hangulatban telt el. Mindenki számára lehetőség adatott arra, hogy azzal töltse a délutánját, amihez éppen kedve…..
Az idei tanév sem szűkölködött kiemelkedő tanulói teljesítményekben. Többen értek el a folyamatos, szorgalmas és kiemelkedő tanulményi munkájuknak köszönhetően a tanév végén kitűnő bizonyítványt.Tanulóink egy része országos és megyei versenyeken képviselte iskolánkat,…..
Kedves Szülők, Diákok!A 2010/11-es tanévre a jövő héten kell leadni a tankönyvrendelést. Pénteken minden osztályban a faliújságra kikerült a jövő évi tankönyvek listája. Ide kattintva letölthető az összes osztály tankönyvlistája. A dokumentum PDF formátumú,…..
A Kislányom a szőnyi óvodába jár. Télen pár énekkarossal meglátogattuk az Alma csoportot, énekeltünk egy-két dalt nekik. A szereplésünk után egész nap gyermekjáték hangszerekkel játszottak a gyerekek.Ezen felbuzdulva ígéretet tettem, hogy az énekkarral az óvodát meglepjük…..
Április 29-én, csütörtökön a „Tikki” nevű finn tánccsoport érkezett iskolánkba, a nyugat-finnországi Poriból. Mozgalmas napunk volt, mert ekkor tartottuk a diáknapot, és ekkor volt végzőseink bolondballagása, sőt a táncművészet világnapja is.Pap Adrienn tanárnő…..
Mint általában az összes végzős osztály, mi is adtunk szerenádot a tanároknak. Bár még világos volt, amikor osztályfőnökünknél, Balla Istvánnál gyülekeztünk és énekeltük az első dalokat, ez nem szegte kedvünket. Mivel autóval közlekedtünk, könnyen elértünk egyik…..
Immár harmadszor hirdettük meg a városi középiskolai versíró versenyt. Az idei azért más, mert ezúttal nemcsak a költészet napjához, hanem a Széchenyi héthez kapcsolódott ez a megmérettetés. Örültünk, hogy sok pályamű érkezett be. A zsűri röviden értékelte ezeket a…..
A kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola idegen nyelvi (angol, német) versenyt hirdetett ének, versmondás, prózamondás kategóriákban. Kb. 100 diák gyűlt össze a Wass Albert Művelődési Központban április 23-án.Iskolánk zenekara, a 2nd Floor nevezett a…..
Jó pár éve szokás az iskolában megemlékezni névadónkról, Széchenyi Istvánról. Eddig egy napot szántunk rá, idén azonban egy egész hetet, miközben különböző versenyek folynak. Sporteseményként iskolánk megrendezte első kosárlabda kupáját, a városi középiskolák…..
Iskolánknak számos rendezvénye van, amiket évek óta sikerrel szervezünk meg, és persze folyamatosan bővülnek a programok, tavaly például elsőként került megrendezésre a Széchenyi Bál, idén pedig a Széchenyi Gála. A bál és a gála célja is pénzgyűjtés az iskola…..
Mostantól PDF formátumban letölthető az idei tanév első, Diákönkormányzat által kiadott iskolaújságja. Kellemes olvasgatást, jó szórakozást kívánunk hozzá! LETÖLTÉS ITT..
Március 5-dike, péntek este. Már majdnem év eleje óta tudjuk, hogy az iskola kirándulást szervez Angliába. Különböző okok miatt csak 11 diák, és egy kísérő tanár, Hókné Szelőczei Anna tanárnő vett részt a kiránduláson. Egy Heves megyei iskolával közösen utaztunk, több…..
A következőkben a JA Titan vetélkedővel ismerkedhetnek meg, egy tanár és egy diák szemszögéből. Elsőként lássuk Prohászka Sarolta Tanárnő írását:A Junior Archievement Magyarország (JAM) által szervezett JA Titan egy angol nyelvű gazdasági szimulációs játék.Egy…..
Tavaly októberben épp az orvostól sétáltam haza, amikor találkoztam Andival és Kittivel, akik közölték velem, hogy utólagos engedelmemmel Saci néni benevezett minket egy gazdasági versenyre. Senki sem tudta pontosan miről van szó, csak azt hogy „ laptopot lehet nyerni”.…..
A komáromi Széchenyi István Közgazdasági-Informatikai Szakközépiskola idén is megrendezi alapítványi bálját, melyre várja egykori diákjait és mostani diákjainak szüleit, valamint szeretettel lát minden kedves érdeklődőt is.A bál helyszíne: WF Szabadidőközpont Park…..
21:50 AdriennKatus, mi újság?21:50 KatinkaNorvégiában vagyok most az EB, holnap lövök, és az EB előtt volt ugyanitt az ifjúsági olimpiára a kvalifikációs verseny, azt megnyertem, szóval kijutottam az ifjúsági olimpiára.Gratuláluuuuunk!:)..
Szixi News Online Finn hét 2010.03.09 18:02:00
A napokban kicsit gyakrabban kerül szóba nyelvrokonaink élete, s mindaz, amit tudunk róluk. Érdemes néha elgondolkozni azon, vajon hogy is maradhatott meg népünk a Kárpát-medence szívében a szomszédjaiktól annyira eltérő nyelvvel, s keresni a gyökereinket. Március 9-én délután…..
Ismét jól szerepelt iskolánk tax(i) nevű csapata az APEH által szervezett vetélkedősorozaton, a  RangAdó-n. Az országos fordulón is sikerrel vették az akadályokat és 4. helyezést értek el. Ez elegendő volt ahhoz, hogy részt vehessenek az Magyar Televízió által közvetített…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/szixi/golyabal_2010/feed", "width":"560", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "random":true, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" }); A…..
A Komárom Városi Sportiroda és Sportcsarnok ez évben is megrendezi a hagyományos '48-as emléktúrát.A túra időpontja: 2010. március 15.Gyülekező: 8.30 órától az Alapy Gáspár parkban (Polgármesteri Hivatal mögött)Indulás: 9.00 órakor, túratáv: kb. 20 kmÚtvonal: Igmándi erőd…..
Szixi News Online Rövid hírek 2010.02.27 16:32:00
Rangadó vetélkedő eredményeIskolánk 5 fős csapata megnyerte az APEH által szervezett RangAdó elnevezésű verseny régiós fordulóját, és ezzel az országos döntőbe jutottak. A tax(i) nevű csapat tagjai: Eckl Kitti, Fehér Alexandra, Horváth Ádám, László Andrea, Sipos Aliz.…..