Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AOS

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra is egy érdekes szerzetet hoztam nektek, ami szintén a már említett játékcsomag részeként került hozzám. Imádom a hasonló kincseket, mivel a sok réteg kosz alatt sok esetben még menthető játék található.Ilyen volt a mai napon bemutatásra kerülő motorcsónak is, aminek a takarítása volt a…..
Az európai vasúti közlekedésnek mai napig érdekes színfoltját jelentik az éjszakai vonatok. Mivel mi is már sok ilyennel utaztunk, és valószínűleg fogunk is, úgy gondoltuk, megosztjuk a tapasztalatainkat és a gondolatainkat a témában. Írásunk első részében a jelenlegi helyzetet mutatjuk be, a…..
Nem is olyan régen mutattuk be Mátét és Gergőt – előbbi Angliában él lengyel barátnőjével, utóbbi Olaszországban osztja meg életét toszkán párjával. Meséltek a mindennapjaikról, a kultúrák közötti hasonlóságokról és különbségekről – általában arról, milyen is…..
AOS 2016.08.03 13:56:03
@Jani haverja: Szia, ismerem S.G-t elèg jól :) Bár tanultam albánul, de nem èn vettem meg a szótárt. Sajnos nem is tudtam róla, hogy hozott ilyen szótárt, pwdig èrdekelt volna! Èn egy másik fajta magánkiadásos könyvet használtam.
AOS 2016.08.04 00:20:26
@blackhairlady: köszi :)
AOS 2016.08.04 00:23:22
@kardio1: azèrt a "szegèny ukránok" kifejezèssel csínyján bánnèk ;) nincs ott olyan nagy szegènysèg, mèg a háború ellenère sem.
Ezen a faluvégén mindig történik valami. Ezen a faluvégén még vonulnak a tehenek. Ezen a faluvégén megértésben él egymás mellett a magyar és a cigány lakosság. Ez a faluvége Ukrajnában található. Nagydobrony Kárpátalja legnagyobb magyarlakta települése. Jellegzetes helyi…..
AOS 2014.11.21 21:57:36
@gizmo266: Sokat Te se járhattál még Ukrajnában, hogy ilyet írsz.......
AOS 2014.11.22 07:01:00
@gizmo266: Szefintem.egyszer majd.utazz el oda. Kárpátalja olyan.amilyen....Nem a legszebb hely, de persze nem rossz.
Autósmagazin meg nem arra való, hogy megismerj belőle egy országot.
Pár hete találtam az egyik apróhirdetési oldalon négy Электроника kvarcjátékot. Kettő működőképes, kettő hibás, mind különböző fajta. Mivel nem helyi volt a hirdető, ezért felhívtam, hogy postázná-e a játékokat. Megállapodtunk hogy mindet megveszem, így kapok…..
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
Utcanévharcok A dél-szerbiai, albán többségű Bujanovacban a helyi önkormányzat elrendelte, hogy tizenhét, zömében szerb történelmi személyiségről elnevezett utca nevét cseréljék le albánra. A héttagú, négy albánból és három szerbből álló bizottság (nem meglepő módon)…..
AOS 2012.02.08 16:04:45
@stevie-w: Szerintem azért még van 1-2 komoly akadálya a dolognak, de nagyrészt egyet lehet érteni azzal amit irtál.
Azért a koszovóiakat sem kell félteni, per pillanat a költségvetésük nagy része abbó áll, hogy mikor honnan kapnak majd valamilyen segitséget...
A biztositási dij nem ennyire magas, személyautóra 31 euro/15 nap - bár még ez is abnormális szerintem....
Az igazi férfiak (és persze a katonák) egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy úgy tájékozódnak, mint Winnettou a prérin és úgy használják a térképeket, mint maga Radó Sándor. Ugye egyikőtök sem szeret útbaigazítást kérni, inkább hatodszor is megkerüli a háztömböt, amíg…..