Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Webkamerák blog

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor kijöttem másfél hete, úgy volt, 5 nap és jövök haza. Az még belefért, hogy keddig meghosszabbítottuk, ezt én is kértem, mert nem lettem volna nyugodt, ha nem érzem úgy, hogy maximálisan sikerült elintézni mindent. Aztán reggel már be is jelentkeztem a Lufthansához…..
Webkamerák MexikóbólAz időeltolódás miatt a képek csak 15h után élvezhetőek. San Jose del…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Élőképek olyan helyekről, ahol a mienkhez hasonló mínuszok ismeretlenek.Élőképek „melegebb éghajlat”-okról. Azt hiszem ezek azok az éghajlatok, ahova bármelyikünket nyugodtan elküldhetnének :)Spanyolország,…..
Hogyan jut el egy higgadt hangú fogyasztó addig, hogy olyanokat írjon, mint "Ekkora dilettáns, szemét banda, mint a Telekom nem is hiszem, hogy létezik. Sajnos itt nem a német precizitás, hanem jóval inkább a magyar matávos múlt köszön vissza"? A Naiv Ügyfél persze mire is…..
Webkamerák blog 2009.01.05 12:43:52
A t-home ASZF-jében ezt találtam a lemondásról: "Hóközi vásárlás, szüneteltetés és lemondás esetén a havi előfizetési díj időarányos része
fizetendő." forrás :
www.telekom.hu/static/sw/download/Internet_ASZF_modositas_090101.pdf

A modem visszaadásról pedig ezt: "Az előfizető köteles a szolgáltató tulajdonát képező berendezéseket a szerződés megszűnésekor üzemképes, sértetlen
állapotban a szolgáltató rendelkezésére bocsátani." forrás : www.telekom.hu/static/sw/download/Internet_ASZF_Torzssz_081201.pdf

Ez utóbbiból számomra nem következik az, hogy köteles vagyok bárhova is elvinni a modemet, elég, ha átadom amikor jelentkeznek érte.
Újévi helyszínek a nagyvilágból, a legkülönfélébb időzónákból ! Nagy Britannia, London. Újév magyar idő szerint : január 1. 01:00  (forrás:http://www.bbc.co.uk/london/webcams/images/trafalgar_square.jpg)  Ausztrália, Adelaide. Újév magyar idő szerint :…..
Folyamatosan frissülő webkamerák karácsonyi helyszinekről. Karácsonyfák, vásárok és egyéb karácsonyi lények. Látható továbbá a télapó háza külső-belső nézetből. A leégett svéd kecske webkamera képét sajnos lekapcsolták, erről nincs további adás.Finnország,…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
A Panama csatorna Időzóna : UTC -5 óra Kameraképek frissülnek : non-stop, kameránként változó gyakorisággal Miraflores Locks (frissítés 10mp-ként)   Gatún Locks  (frissítés percenként)  Linkek: A csatorna hivatalos oldala…..
Sokféle jótanáccsal lehet ellátni a friss jogosítvánnyal rendelkezőket, persze a biztos KRESZ-tudáson és bizonyos rutin megszerzésén túl. Akadnak ijesztgetős tanácsok, hasonlóak, mint a "...fél lábbal a sírban, fél lábbal a börtönben vagy mostantól..."…..
Webkamerák blog 2008.12.17 09:52:03
A salzburgi repülőtér webkamerái élőbenIdőzóna : UTC +1 órakameraképek frissülnek : 6 és 23 óra között, 5 percenként(az oldal nem frissül magától, kézi frissítés szükséges) (forrás:http://www.salzburg-airport.com/bilder/livecams/Pos3_airport.jpg)…..