Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szg01

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On Monday in the afternoon i went to Auchan which is "Ashan" here. There is a free bus going there from Geologicheskaya metro station (could be called "Tsirk" also) which is 20 mins walk from the student dorm. The "program" lasted for 4 hours at least, as getting there…..
szg01 2011.08.11 09:57:18
On, Wisconsin! On, Wisconsin! Grand old badger state! We, thy loyal sons and daughters, Hail thee, good and great. On, Wisconsin! On, Wisconsin! Champion of the right, "Forward", our motto God will give thee might!" -Wisconsin State Song- Gondolatban felröppenve az imént bemutatott…..
szg01 2011.08.04 05:14:45
Perje Edina éveken át volt a Komárom női csapatának emblematikus figurája. Szemet szúrt nekünk, hogy a válogatott korábbi alapemberét manapság nem nagyon láttuk ütővel a kézben, szép csendben a szeretett játékszer a sarokba került az iskolatáska mögé. Az okokról és a hogyan…..
szg01 2010.11.25 10:10:00
Néha belegondolok, hogy repül az idő. Szinte úgy tűnik, hogy csak tegnap volt, mikor 2 borzasztó év után újra kezdődött minden az otthontól 200 km-re a legendás Cápa-villában. Mintha tényleg tegnap lett volna, és mégis: 6 év telt el. 6 év, ami alatt az ottani embereknek hála…..
A nagy kérdések nagyjából már az első mérkőzésen eldőltek. A Veszprém magabiztos sikert ért el hazai pályán, míg a Rudas szintén nagynak mondható előnyt csikart ki magának. Meglepetés nem született. Ennek következtében határtalan büszkeséggel húzzuk ki magunkat, mert a…..
szg01 2010.04.28 17:35:03
@Croissant 88: Köszönjük Emese :)
A hazai floorballtörténelem első ob1/b-s rájátszását kezdték meg a csapatok az elmúlt hétvégén. Az ország választási, mi pedig floorball lázban égtünk, hisz itt nem X-et kellett húzni a rublikába, hanem gólt a hálóba. Az Ares B a terráriumba látogatott Gyíkfölre, míg a…..
szg01 2010.04.15 13:14:15
@Croissant 88:
Virul a fejed,m ert megemlítették a neved,mi? :))
A nagy cikkdömpingben majdnem teljesen kiment a fejünkből a múlt heti képaláírás rovat. Az „első gondolat ami bevillan” jellegű tesztek sokat elmondanak a szakemberek szerint a tesztalanyok lelkiállapotáról és gondolatvilágáról. Ezt nem is szeretnénk kétségbe vonni,…..
Férfi válogatottunk Szlovákia, Lengyelország és Ausztria mögött a 4. helyen végzett a hazai rendezésű November Kupán. Ha valaki csak a végeredményt nézi, azt gondolhatja, hogy csapatunk nem volt egy súlycsoportban ellenfeleivel. Azonban hiba volna csak a számok alapján ítélkezni.…..
Az idei év számtalanszor produkálta azt a szituációt, amit eddig elszigetelt jelenségként, nagy ritkán említettünk (mert ha volt ilyen, eddig is mindig megírtuk, mert ritkaságszámba ment), mára viszont tendenciává vált, hogy egy csapat kénytelen kiállni bajnoki mérkőzésre úgy,…..
szg01 2009.11.12 02:44:53
@Croissant 88: Kösz vazzeg, hogy gondolsz rám...sajnos van benne valami, amit mondasz, azóta nem az igazi az egész :(
A cucc tényleg nem mind1, egy vagyont költöttem már rá úgy, hogy az alapfelszerelést (mez gatya) BAGÓÉRT vettem (összesen 1000korona volt) Szlovákiában. Nadrág totál elkopott, kéne egy új, térdvédőből "kiment az anyag", kéne új, kesztyű elrongyolódott, kéne új...na csak ez az ISMÉTELT kiadás itthon legalább 50ezer.
szg01 2009.11.13 07:03:00
@pavel61: Nagypapám is addig hordott egy zoknit a kis drágám, amíg szinte saját anyag nem is volt rajta.
Na én ezt követem :)
2 fasza oldalszalagom még van :)

Tudod, csak pozitívan :)
A válogatott hétvége árnyékában lezárult az OB1/B aktuális fordulója is a hétvégén, melynek során egy magabiztos telitalálatot regisztrált a gömb. Extrém helyzetekben nem szűkölködött a forduló, melynek során elveszett 11 perc, kidőlt egy hálóőr, nem tudunk megmondani egy…..
Újabban gyarapszanak a kommentek, de mi tovább ösztönöznénk az embereket a cseppet sem bonyolult regisztrációra, így most egy új rovatot indítanánk. A regisztráció gyorsan megvan, az indamail-es címet meg lehet használni „vegyen ön is csak most és iratkozzon fel a…..
szg01 2009.11.10 07:30:10
Az OB1/B esélylatolgató cikkünkben elengedett poénunk kapcsán születő kommentből kiderült, hogy alaposan beletrafáltunk egy érdekes adatba. Történetesen, hogy egy csak egy legény van talpon a vidéken, ki minden másodosztályú bajnokságban részt vett, és csak egyetlen bajnokit…..
Rendhagyó stílusban... Gázolás Kartalon, cápatámadás a Népligeti Sportcsarnokban (esősebb időben sportuszoda, télen pedig a Kocka című filmeposz következő epizódját is le lehetne benne forgatni, annyi kihívást állít a játékosok elé a túlélésért), debreceni vendégek…..
szg01 2009.10.29 09:43:22
Mivel 6 csapatot éppen 665280-szor kevesebb féleképpen lehet sorba rakni mint 12-t, így elemzéseink terén való tévedésünk lehetősége is radikálisan csökken. A teljesen véletlenszerű sorba állítást pedig már 3 forduló alapján is elvetjük, ugyanis – híven a cikk címéhez…..
szg01 2009.10.28 15:04:16
Úgy fest, Fortuna velünk volt a héten, így némi beharangozóra azért futotta az időnkből. Az idei férfi OB1 legfontosabb sajátsága, hogy a középmezőnyben évek óta meglévő tülekedés ezúttal komoly téttel bír, ugyanis a 8. hely mögött már kiesést jelentő pozíciók…..
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Az elmúlt héten Szlovéniában, egészen pontosan a Ljubljanatól 80 km-re fekvő Idrijában női világbajnoki selejtező tornát rendeztek. Számunkra ez azért érdekes, mert egyrészt a válogatottunk a továbbjutók közül a legrosszabb IFF ranglistájú ellenfelünk lesz a decemberi VB-n…..
szg01 2009.02.13 14:41:24
Mindig szomorú, ha egy játékos kidől sorból, pláne, ha hosszú (hosszabb) időre teszi. Reméljük, minél kevesebbünknek kell átélnie azt az érzést, amikor társainkat a pálya széléről vagyunk kénytelenek figyelni, miközben tehetetlennek és magányosnak érezzük magunkat. De ez…..
Csabi in Finland Oroszorszag 2009.01.15 20:30:07
--- sajna a kepek nem az enyemek hanem netrol, nekem is vannak, azok hamarosan felkerulnek a flickr-re ---Hetediken este kioltoztem Nacho "kolcsonvett" szobajabol, a cuccaim azon reszet amely az EU berkein belul marad ott hagytam nala, meg mindig ott van, majd ma megyek erte. Este bementem…..
Elérkezett az ősz vége, és messze nem dőlt el semmi. Év közben a szabadnaposokat tartalmazó bajnoki fordulók miatt megkaptuk a kritikát, hogy a kimutatás majd a teljes ősz után lesz csak értelmes, így most elérkezett a pillanat, hogy ismét olvasóinknak szegezzük a kérdést: vajon…..
szg01 2009.01.09 17:35:55
Felmerült a külföldi szövetségi edző gondolata – nem először a sportág történetében -, és van a tarsolyunkban egy ide vonatkozó post az amerikai foci magyar világából. Le kell szögeznünk: minket még nem fertőzött meg az amerikai foci mindent elsöprő térhódítása…..