Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacus57

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a kétharmadot tovább bontó kampány az Ajka-Tapolca-Sümeg választókerület. Az MSZP egy nagyon kemény szóviccel engedte el Pad Ferenc kampánystartját. Az is lehet, hogy a Kétfarkú Kutyapárt népszerűségét irigyelték meg. Ahogy mondani szokás: mi kérünk elnézést, de…..
lacus57 2015.03.01 09:23:32
@Csaba Szikora: Megmondanád hogy mi az "büdös kommunista"szerintem azt sem tudod mit akarsz ezzel mondani ,de mostanság ez jól hangzik!Ezt a szót ha már használod akkor keres olyan személyeket akikre inkább rá illik pl Kövér ,Pintér, stb!
A Fidesz nem ért egyet a városvezetéssel. „Nem szerencsés újabb óriásdobozokat építeni a már meglévők mellé” – érvelt több alkalommal is a helyi Fidesz. „Nem is értem, hogyan láthatja egy felelős városvezető településének fejlődését a…..
„Bezzeg, ha fa lenne, Kósa úr láncfűrész-kommandója sec-pec kikapná onnan.”Levelet kaptam lájf. Köszönöm küldőjének, hogy megosztotta velem, velünk. Két Debrecenben készült fotó volt benne, és a kísérő szöveg. Nem tettem hozzá semmit, el sem vettem belőle, íme…..
Része-e a Magyarországnak Debrecen, van-e köze a jelenlegi honi állapotokhoz egy olyan politikusnak, aki 19. éve országgyűlési képviselő?  Az mára már említést sem érdemel, hogy egy fideszes politikus minden egyes megszólalási lehetőségét a kormány távozásának és…..