Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fireman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba FUCKNO: AZTAROHADTÉLET 2011.04.05 15:55:00
JÓ JÉZUS EZ A VIDEÓ A LEGDURVÁBB IDÉN! Az autót vezető vérbeli marketinges hölgy azért kezdte el rögzíteni a számunkra unalmasnak tűnő helyzetet, mert a két előtte haladó jármű úgy szopatta egymást az előzésben, hogy az ő haladását…..
A kommentelők közül többen is kétségbe vonták az oltás „halálos” voltát. Azt hiszem, nem árt ezzel kapcsolatosan tisztázni egy dolgot... Fenti állítás nem azt jelenti, hogy ha beoltanak, biztosan meghalsz... de sajnos ez is benne van a pakliban. Az oltás veszélyes, mert…..
Fireman 2009.11.25 22:18:48
Előzmények....

Évtizedek óta nem voltak halálos világjárványok, de ma mégis mindenki az újinfluenza-járványtól retteg. A járvánnyal kapcsolatos magyar kormányzati intézkedések közismertek. Noha azt még a Pandémiás Bizottság elnöke, Bujdosó László sem gondolja, hogy a vírus gyilkos járványt okozna, sőt nyilatkozata szerint "a vírus nem váltotta be a félelmeket", a kormány azonban 4 milliárd forint értékben hatmillió vakcinát rendelt meg az Omninvest Kft.-től. A kérdések egyre szaporodnak, a válaszok viszont továbbra sem ismertek, például, hogy összesen hány embert akarnak beoltani Magyarországon.
De ami még ennél is különösebb, az Országos Gyógyszerészeti Intézet alig három hónapos folyamat - és csupán egy hónapos kísérlet - után engedélyezte a vakcina forgalomba hozatalát. Tette ezt úgy, hogy közismert: a védőoltásokkal kapcsolatos szövődmények harmadik csoportját, a 60 napon belül jelentkező szövődmények alkotják, aminek vizsgálatát idő hiányában az Omninvestnél el sem végezhették. Az állat és emberi kísérletekre fordított együttes idő, továbbá a eredmények kiértékelése legkevesebb öt hónapot igényelne. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet a STOP kérdésére elismerte, hogy nem ismerik minden hatását a vakcinának, de szerintük nem is a hatást vizsgálták, hanem, hogy az oltás kiváltja-e a megfelelő immunválaszt, ugyanakkor azt is hozzátették, hogy a "forgalomba hozatali engedély kiadása után is folyamatosan figyeli a cég és a hatóság a készítmény biztonságos alkalmazását. A mellékhatás bejelentés fontosságára ezúttal külön is felhívjuk a szakemberek figyelmét". A rövid távú hatások között mégis felsorolták a következőket. "fájdalom, bőrpír, duzzanat és beszűrődés az oltás helyén; fáradtságérzet, rossz közérzet, fejfájás, ízületi fájdalom, verítékezés, izomfájdalom, láz". Az oltás rizikócsoportját az OGYI szerint az anafilaxiás reakciótól eltérő, a vakcina bármely összetevőjével (ezen belül a segédanyagok bármelyikével), a tiomerzállal, vagy a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben túlérzékeny emberek alkotját.

A vakcina ráadásul teljes vírust tartalmaz, másrészt pedig tojásban tenyésztik, ami a legtöbb szennyeződést okozhatja. A többi vakcinagyártó ezzel szemben emberi sejtkultúrával dolgozik és nem tojással. Arról pedig nem hajlandóak nyilatkozni, hogy mivel tartósítják, lesz-e benne higany, mint a tavalyiban.

"a magyar állam most egy nem kötelező oltásdömpinget akar kötelezőként eladni úgy, hogy ezért semmiféle felelősséget nem akar vállalni, mert azt mondja, hogy ez nem kötelező".

stop.hu
Fireman 2009.11.26 09:14:36
@DannyTrejo:

"Hogy tudsz leírni olyan baromságot, hogy a vakcina élő vírust tartalmaz??? El vagyok keseredve."

A vakcina inaktivált-teljes vírust tartalmaz!
Elölt de akkor is teljes vírus !!

Ezt nem az újamból szoptam, a gyártó cég nyilatkozatából idéztem!!!!!
Fireman 2009.11.29 10:28:01
Nemrég
olvastam egy blogban....

UJABB HALOTT!

A tiszadöfi körzeti orvos jelentette az év egyik legdurvább H1N1-es esetét, amely a legszkeptikusabb kétkedőket is kétségbe ejtheti.

N. Loránd (v. Lóránt) szorgalmatosi lakos éppen a Zetorját szerelte a kertben, amikor a gép máig ismeretlen okból elindult, és a felpörgő ékszíj levágta a férfi jobb kézfejét.

Az erősen vérző N. segítségért indult a házba, amikor is véletlenül belelépett egy kaszába, amely átszúrta a bal lábfejét.

A sérüléstől a férfi valószínűleg elveszítette az egyensúlyát, elesett, és beverte a fejét, egy az udvaron felejtett sajtárba, emiatt eszméletét vesztette.

Néhány órával később az eszméletlen férfi közepesen ittas napszámosa tolatott be az udvarra egy szecskavágóval. Nem vette észre a földön fekvő testet, áthajtott rajta, és a szerencsétlenül járt N. belehalt a sérüléseibe.

A boncolás során megállapították, hogy a halott férfi is fertőzött volt a H1N1 vírussal. Hogy mekkora szerepet játszott a halálában a fertőzés, azt egyelőre orvosszakértő vizsgálja, de erősen gyanítható, hogy nem csak a sajtár felelős a halálesetért. Így ez lehet az eddigi legsúlyosabb, halállal végződött H1N1-es fertőzéses eset.

-------------------------------------------------------------------------

Most persze azt hiszitek, hogy ez vicc. Ez nem vicc. Ez a mutatvány része.

Az ÁNTSZ körlevélben kötelezte a pathológusokat arra, hogy minden boncolás során keresni kell a tüdőszövetben H1N1 vírust, mert így lehet emelni a halálozással összeköthető "fertőzöttség" statisztikai mutatóit.

Megint nem arról van szó, hogy nincsenek súlyos betegek, hogy nincsenek halottak, azonban kétségtelenül megállapítható, hogy sosem volt intézkedések halmaza szolgálja azt a célt, hogy a járványt lényegesen súlyosabbnak lehessen feltüntetni, mint amilyen az valójában.

Ha t hónapos járvány után 10 halott, az statisztikai értelemben össze sem vethető a szezonális influenza pusztításával.

Amit viszont MOST nem kell vizsgálniuk a kórboncnokoknak, bár lehet a halottban kevert flóra is. Csak azt NEM SZABAD észrevenni.

Akkor is H1N1 lesz a halálok, ha sima A-ban hunyt el. Legalábbis a körlevélből ezt lehet kiolvasni.