Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egykerekszilva

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm szépen, hogy feliratkoztatok itt balra, a googledobozkámba! (nem tudom a linkjét betenni, nem működik). A helyzet az, hogy valamikor a közeljövőben egyszercsak hipp meg hopp, el kell varázsolódnom, és akkor nem jelenik majd meg az oldalamon semmi sem. Az okát sajnos nem…..
Piroska és Farkas Szeretemkép 2010.07.25 23:42:35
  ..
egykerekszilva 2010.07.27 20:32:17
Piroska és Farkas Vadromantika 2010.06.04 23:26:00
Burjánzó borostyánok, égigérő fák, kerítéseket beborító bokrok, madárcsicsergés, aligautó, majdnemfővárosdemégsemár, messzireellátás, dombok és lejtők. Mind csodás. Ugyanakkor vannak buktatói is a vadromantikának. Mint pl. az utak. Felfoghatjuk úgy is, hogy komoly…..
A fürdőkád, a felső- és az alsó terasz között rohangáltam hisztérikusan, s igen nagy zajt csapva. Hirtelen kerekedett fel a vihar, haragos színűre pingálva az eget, s óriási esőcseppek dobjátékát hallgattuk pár percig. Majd alábbhagyott, s mintha meggondolta volna magát az…..
Két napja fáj. Csak az egyik. De ami aggasztóbb, hogy egyre jobban lilul és pirosodik egy tenyérnyi helyen. Rákerestem a neten, és rögtön ezt az oldalt találtam. Nem is kezdek bele, mi minden átsuhant, mit átsuhant, befészkelődött az agyamba. Délben rosszabb lett, így felkerestem a…..
Piroska és Farkas Kirajzás 2010.03.22 13:13:00
Forró vaníliás tejesKV, sűrű forrócsoki, ropogós péksütemény, süppedős fotelek. Így indítottuk mindkét hétvégi napunkat, kiruccanósan, elegánsan, KVzóban reggelizve. Pompás kezdés! Tegnap megvendégeltük Dalmiékat is, akikkel sűrű kirajzást tervezünk erre a tavaszra.…..
egykerekszilva 2010.03.22 19:40:40
Piroska és Farkas Születésnap 2010.03.15 18:06:00
Az olaszos nevünkhöz méltóan a temperamentumot is hozzuk, ha összejön a család. Legyen szó szűkebb családi ebédről, vagy nagyrokonsági banzájról. Mindenki hangoskodik, egyszerre beszél és kérdez, majd keresztbe válaszol, félreért és másról vitatkozik, szünet nélkül…..
Piroska és Farkas Bonbon 2010.03.12 10:44:00
Földön törökülésben, vagy a kanapére vackolódva összegubancolt lábakkal, kicsit megállítva az időt, s nagyot sóhatjva, mielőtt megúzom a masni végeit a tetején. Lassan lefejteni a szalagot, kibontani a csomagolópapirból a finom tapintású dobozt, élvezettel végigsimítani a…..
Úgy tűnhet, a gyerek téliálmot alszik, pedig csak arról van szó, hogy egyre nehezebb elkapni egy-egy pillanatot anélkül, hogy rárabolna a gépemre, s könnyebben fotózom, ha éppen álmos. Persze az is igaz, hogy folyton folyvást lenyűgöznek ezek itt ketten.A cumi meg......Csak…..
Piroska és Farkas Arccal előre 2010.02.02 15:00:00
Befőttbejegyzésként porosodott ez is a polcomon....Pedig már bő egy hónapja, hogy megvettük Mütyürnek a nagybabás ülését, s megszoktuk, hogy már nem a hordozóval tesszük be, és maceráljuk ki, és az apja is bármikor rámosolyoghat vezetés közeben a tükörből. Rengeteget…..
Piroska és Farkas Boldogságindex 2010.01.02 10:29:00
A kikerekedett hold erős, ezüstös fénye bevilágította a babaszobát a fura alakú ablakon át, egészen úgy, mintha éjjeli lámpa égett volna az ágyunk mellett. A duplapaplan alatt ott szuszogott a Migyerekünk a matracunk közepén, mi pedig egy pléd alatt bújtunk össze az ágy…..
Hunor&Minka&Zsigu Boldogat! 2009.12.31 17:06:00
MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK ÉS BARÁTUNKNAK, KÖZEL ÉS TÁVOL ÉLŐ SZERETTÜNKNEK EZÚTON, EGY VIRTUÁLIS HUNC-KOCCINTÁSSAL KÍVÁNUNK NAGYON BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT!..
- még csak kóbor gondolatvillanásom sem volt egész várandósságom alatt azirányba, hogy éppen Minkalány hol is tart a fejlődésben, micsodája érik éppen, mekkora a füle-szeme-haja... én szimplán annyival is beértem volna, ha kézzelfoghatóan sikerül belőni a szülési dátumot.…..
egykerekszilva 2009.12.29 07:36:37
Piroska és Farkas Kinyúlt pólók 2009.12.23 07:24:00
Kinyúlnak a pólónyakak, a pulóvereink ujja túllóg. Kapaszkodik felfelé. Mindenben és mindenhol, de leginkábbis rajtunk szeret gyakorolni, és a ruháinkon felhúzóckodni. Érdekes, vajon mitől érzik úgy, hog eljött az idő, fel kell állni?Mütyür nem kapkodta el. Szépen, komótosan…..
Melyiket vegyük? Ami majdnem dupla annyiba kerül, mint a másik, de van benne isofix vagy mi a szösz, és állítólag azzal sokkal biztonságosabb? Vagy ugyanolyan jó a "normál" autósülés is a gyereknek?Nem akarok ezen spórolni, de nem állunk túl fényesen, szóval ha éppen…..
Na mit talált a magányos faszverőknek a Subba? Egy egészen új dolgot a magyar neten: itt az első netes valóságshow! A kicsit szegényes és egyáltalán nem szexy névadás reméljük nem pecsételi meg a produkciót, adjunk azért kicsit a voyeur-nek. Kíváncsian várjuk várjátok, hogy…..
egykerekszilva 2009.12.12 15:57:08
@Para Szt. Vakítás/büntetésosztópontkom:

Olvass is, nem csak nézz! Fizetős tartalom.. Úgy is tudják a számodat, ha már fizettél.
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Hunor&Minka&Zsigu Nos 2009.12.11 08:46:00
Hírérték: esti fürdés után sem múló abszolút rendszertelen fájásokkal tarkított elalvás. (sztem hidegfront...). Az éjszakai álom -számomra- túl sűrű megszakítása -számomra- túl erős derékből hasig bevágó-bekeményítő görcsökkel. Hajnal 4-től sétafika 6-ig,…..
Hunor&Minka&Zsigu Kicsi buzdítás 2009.12.10 11:50:00
Egyszer már sikerült, akkor Minkaleánykát igyekeztem hozzánkköltözésre serkenteni, most viszont arra bátorítanám, amennyiben elérkezettnek érzi az időt, úgy megindulhat, hiszen nagyon várjuk már Őt idekint: "Felpuhul, ernyed, kinyílik, tágul, a védelem enged, a kapu…..
Piroska és Farkas Bárányfelhőn 2009.12.10 11:50:00
Legalább megtaláltam a lehalkítós funkciót a fényképezőmasinámon, amire eddig nem volt szükségem. Most viszont, hogy a gyereket már alvás közben sem kímélem a kattingatással, nagyon is jól jön.Nem bírok ellenállni, s nem elégszem meg azzal, hogy igyekszem az emlékezetembe…..