Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kagylóbácsi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen,igen,IGEN. Verejtékcseppektől szottyogósan, de megvan az első válogatás! Mivel először aszerint értékeljük a képeket, hogy fotográfiailag (és nem információ tartalmukat tekintve) mennyire jók, ezért most első körben nem feltétlenül a legkalandosabb, de nekem legszebb…..
februar 1-3.No nem felejtunk benneteket, de ahhoz kepest mennyi mindent kell itt megnezni eleg nehez internetet talalni es az is rettento lassu.Szoval atroppentunk Paksebol Siem Reapba ami az Angkori templomeggyuttes fohadiszallasa. Gyanitom nem egy tipikus Kambodzsai varos. Engem leginkabb Las…..
Ujabb adag kep! (elnezest a formatumert, vagy ugyetlenek vagyunkvagy nagyon fapados a formazasi rendszer de nem megy jobban)Hol a leptek? Keress meg hova…..
Obi Tours Frakció Hanoiban vagyunk 2009.01.06 12:54:00
Elunk virulunk! 4 napig motoroztunk korben Nimh Binh korul, lattunk szep nemzeti parkot. Bovebben ha mar talaltunk szallodat, most 2 nap 3 ejszaka itt leszunk. No kozben lett kedves kis szalloda es im a kalandok:Megerkeztunk Ninh Binhbe es 2 ora mulva (hatizsakok szisztematizalasa, mert ugy…..
Obi Tours Frakció HCMC azaz Saigon 2008.12.29 07:00:00
Haho, haho!Elunk virulunk, bar a jet-lag-et nem segit kiheverni, hogy Philip hazigazdankkal minden este feletteb sokaig bulizunk. Vegyuk szepen sorjaba.Saigonba este erkeztunk. A repteren meglepoen kevesse szivos taxismaffia volt. De azert megprobaltuk a buszt megkeresni, de 7kor ment az utolso, igy…..