Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goldstein

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Skin nevű szakportál minden évben lehozza az év legjobb filmes pucérkodásait, azokat a jeleneteket, amikben ismert és ismeretlen színésznők vonaganak egyszál semmiben a kamerák előtt, ha kell, ha nem. Az idei listát Mr. Skin (ez milyen egy fasz név már) tévés jelenetekkel is…..
Goldstein 2008.12.03 20:56:38
Arsenal-Manchester United: 2-2Vannak meccsek, amelyekre tippelni sokkal rosszabb, mint kukoricán térdelni vagy végighallgatni egy Elvis Presley-lemezt. Na, ez is ilyen. Tipikus topmérkőzés, amelynek más lehet az eredménye, ha szombaton játsszák, megint más, ha kedden. Más, ha Clichy…..
Ahogy egy koránkelő kommentátorunk már felhívta a figyelmet: baszki, Mourinho otthagyta a Chelsea-t! A hivatalos szöveg szerint "mutual consent" (ami, bár nem vagyok angoltanár, nekem kicsit olyan, mint a magyar sportközvetítő emberek által újabban felkapott "opcionális…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
Goldstein 2007.09.13 21:03:09
Miért pont a zsidok? Miért nem a biciklisták? Erre a kérdésre amennyire a "mein kampf" ból és egyéb forumokból értesültem az a "válasz", hogy aki magát totálisan egy állam (mondjuk német)polgáraként definiálja, vagyis a mi alatt a német állampolgárokat érti, tőlük (a többi állampolgártól) elvárja, hogy a világpolitikában minden más állam vagy érdekcsoporttal szemben feltétlenül a saját állama -azaz a német állam- érdekeit tartsa szem elött. A zsidokról azt állították, hogy ők noha német állampolgárok, de magukat elsősorban zsidokként definiálják, vagyis a zsidoság érdekeit tartanák szem elött ha szembekerülne mondjuk a német állam érdeke a nemzetközi zsidoság érdekeivel, vagyis ha egy zsido németnek adott helyzetben el kell döntenie, hogy ő most német vagy zsidó akkor az utobbi érdek mentén fog cselekedni. Hitlerék meg ugye világuralomra törtek és a várható háborúban nem akartak feltételezésük szerint velük nem teljes mértékben együtmüködő belső csoportokat, ezért a zsidokat fokozatosan megfosztották a teljes értékű német állampolgárságuktól. Ez a retorika ma is a fő vád a zsidokkal szemben (vagyis pl. hogy egy magyarországi zsidó elsösorban zsidonak tekinti magát, csak másodsorban a magyarság részeként -más kérdés, hogy a kirekesztők ezt a lehetőséget eleve nem adják meg neki). Ezért is nagyon veszélyes ha egy ember totálisan egy állam (azaz egy érdek) részeként definiálja önmagát egyén helyett...
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
Goldstein 2007.06.02 19:23:54
kukacka 2007. 06.01. 02:03
Nem szeretnék belemenni abba a vitába, hogy fog-e még az USA szocializálodni (van erre is esély), de szerintem sokkal aktuálisabb az a kérdés vajon a szociális europai államok, hogyan tartják fel az eddigi rendszert (itt nem a társadalmi szolidaritás eszméjéről beszélek, hanem arról, hogy az állam rendelkezik a megtermelt javak több mint 50%-val). Szerintem sehogy se, nem lehet nem észrevenni, az összes jóléti szociális államban a problémákat pl. finanszírozhatatlanná kezd válni a TB-rendszer az állam bevételei egyre fogynak, míg a közszféra egyre terebélyesedik stb. (Svédország vagy az angol nemzeti biztosító helyzete). Ismerek határmenti fogorvosokat akik főleg a német nyelvterületen élő szegényebb emberekkel vannak napi kapcsolatba, azt mesélik róluk egyre rosszabb az anyagi helyzetük és ők is (sajnos) az államtól várják a megoldást.
Szerintem 10-15 év múlva ezek az országok is kb. ott fognak tartani, mint mi most. Az a struktúra ami fenntartható volt az elmúlt 20-30 évben főleg az északi államokban, szerintem nem fog tovább működni, rossz válasz a problémákra és ezen az EU sem fog tudni segíteni. Eddig szerintem azért működött mert az amik fenntartották a jólétet nehogy az európai munkásosztály, a szegényebb rétegek ideológiailag manipulálhatóak legyenek a SZU által. Aztán összeomlott a SZU és most bezárt az nagy EuroDisney park...vagy újradefiniáljuk az állam szerepét a társadalomban (törvények betartatása, tiszta verseny biztosítása, de nem az újraelosztó, gondoskodó hatalmas állam) vagy bízunk abban, hogy Kína ellen az USA újra felkarol bennünket, vagy kihalunk.
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..