Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hermione-négykerekü (törölt)

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakítás a legszarabb dolog a földön, és ócska mélabúban csak az ilyenek dobnak fel. Egy ajándék poszt délre, hogy kiderüljön, ki az igazi elsőző, ki az, aki valóban várja a posztot. Elég sok rövid szakítós történetet olvastunk már itt, ez is egy rövidre zárt…..
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.26 00:59:11
Vasárnap kiderült, hogy melyik az erősebb: az internet vagy az autópálya-építők elszántsága. Ahogy nyilvánvalóvá vált, hogy ezúttal nem masszív torrentrazzia okozza a hazai internetforgalom nagyarányú visszaesését, - a HUP és a twitterezők mellett - a Webisztán is azonnal…..
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.26 00:03:21
@Sheldrake: Szóval Lynksys. Hát most már kicsit késő lenne az átállás egy ilyen sokgépes rendszernél, és csak ezzel az egy routerrel van gond. Nem értem a dolgot. Ez a router a többségnél hiba nélkül ment, páran voltak csak, akik ugyanúgy panaszkodtak a rendszeres lefagyásra, mint én. A többségnél tehát miért igen, és nálunk meg miért nem? Minden létező konfigurációban kipróbáltam, szoftvert frissítettem, és mégsem. Nem igaz. Nem értem. Megfejthetetlen. Mindegy, felejtsük el...
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.26 00:48:31
@hahaha2: Anyukádat, azt pár órát, te komplett hülye. Persze ez megint csak szemétkedés, mi más lenne...
Ez egy jó sztori, nem is vasárnapra való.Nem megy a képfeltöltés, ez a kép is volt márKedves Szakítós Blog!Nem igazi szakítós történet,lekoptatósnak is alig nevezhető, de az öcsém nagyot mulatott rajta, talán itt is elmegy könnyed sztorinak.Pár éve ugyan a fővárosban élek,…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Január 20-án, példátlan médiahisztériától övezve kerül sor Barack Obama beiktatására. Az HBO kizárólagos jogokat szerzett bizonyos események közvetítésére, lesz nagy koncert neves művészekkel, Obama gyerekeknek is tart külön beiktatási beszédet, csak a körhinta meg a…..
Úgy látszik, földrajzos napunk van ma, most jelezte egy kollégánk, hogy az RTL esti híradójában Szellő "kimért" István éppen azt darálta a kamerába bele, hogy ...kijelölte utódját a dél-koreai Kim-Dzsong Il és döntését tudatta a párttal is, miközben a feje…..
Szálka Gáthajtási 2009.01.15 16:44:00
A Kötivízig nem volt szívbajos, amikor a 2009-es gáthajtási árát kitalálta. A tavalyi árat 171%-kal megdobta. Aki esetleg nem tudná, hogy mi a gáthajtási, hivatalos neve: Éves engedély védtöltésen történő közlekedésre. Ugyanis ha valaki megveszi a horgászengedélyt, az nem…..
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.16 04:58:49
 Húsz évvel ezelőtt számolt be a Dunántúli Napló arról, hogy a KISZ KB titkárává választották a 28 éves Gyurcsány Ferencet, a pécsi KISZ városi bizottságának első titkárát, a KISZ KB egyetemi, főiskolai tanácsának elnökét. E megbízatása nem volt hosszú életű,…..
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..
A levélíró kérdésére válaszolva: mindenképpen érdemes közreadni egy olyan sztorit, ahol a a lány azzal akarta menteni a menthetetlent, hogy a szakítósblogra hivatkozik! Ezentúl kiírjuk a posztok végére, hogy dont try this at home. A kép innen Szia Szakitshabirsz…..
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.12 08:36:00
Hermione-négykerekü (törölt) 2009.01.12 08:41:44
Ez a legjobb kifogás evör: nem csaltalak meg, csak több személyiségem van, azok meg másokkal járnak.A képet innen loptamMost nagyon belelendültem, szóval küldök egy másik sztorit is, ez velem történt meg...17 éves voltam és igencsak tapasztalatlan csajozás terén. A legutóbbi…..