Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arzénka

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jane Doe családja Skarlát 2011.11.30 17:58:36
Nem az a baj, hogy skarlátos Pimpi, mert arra szedi az antibiotikumot, a lázára kapja a lázcsillapítót. Viszont nagyon fáj a hasa. Reggel kakilt, hébe-hóba étvágya is van. A hasa fel van puffadva, de képtelen vagyok a bélmozgásokat meghallgatni, mert nem engedi, vagy ha a fülem…..
Tegnap volt a csoportunk évzárója. A mi ovinkban ez úgy megyen, hogy nem a megszokott össznépi Himnusz, verselés, éneklés, ájulás a napon, vagy közös futás az eső elől az ünnep, hanem minden csoport külön-külön szervez egy kis műsort (mesedélutánt), melynek alapját azok a…..
Megjött a gyerek dzsungelmániás albuma. Majdnem 10x-es áron jutottam hozzá (tiszta hülye vagyok, nagyjából megvan a véleményem arról a szülőről, aki ilyet csinál, így ezzel most magamat is minősítettem), viszont boldog a fiam, ezzel alszik, hurcolja a könyvet mindenhová, és…..
Mit érdemel az a munkáltató, aki a KSZK honlapon közzétesz egy pályázatot, abban jelentkezési határidőnek április 15-ét jelöli meg, április 18-at pedig az elbírálásénak, de már április 7-én vissza is küldi a páláyzatomat, mert az állást betöltötték. Hogyan? Mikor?…..
Jane Doe családja Immungyengítő 2011.02.11 12:09:56
Amikor ún. immunerősítőt (Broncho-Vaxom, Ribomunyl) kell adni a gyereknek, pár napon belül letaknyosodik a delikvens. Most is ez a helyzet, így átneveztem kínomban a cuccost immungyengítőnek. A hétvégén kikupáljuk a takonyból, aztán keddtől kapja az utolsó adagot, majd pár hét…..
Jane Doe családja Jut eszembe 2011.02.10 11:53:16
A hiányolt váladék megjött, tegnap este, köszönhetően az új váladékszívónak (ez bírja, nem melegszik túl), 6 fecskendőnyi salvus+deszt.víz keveréket küldtem át a gyerek melléküregein, és már csak azért nem többet, mert fájt szegénynek az orra. És ahogy a timpanométer is…..
Jane Doe családja Konfitálás 2011.02.07 17:04:48
A születésnapomra rányomta a bélyegét anyu hiánya. Hogy mennyire nemcsak a szívünkben él az emléke, mi sem mutatja jobban, mint a következő történet. A mélyhűtőben nyár óta várta a libamáj, hogy elkészítsem. Az a máj, amit még anyu vett, hogy majd ő kisüti nekünk. Ő is…..
Jane Doe családja 38 2011.02.02 09:49:40
38 szál hóvirág, ahány éves vagyok. Így nem is tűnik soknak. ..
Ma nagyon jó volt a merítés a váróban, gyerekecske is pont akkorára ment át mintába, így a végén egy bácsika külön gratulált a kitűnő fiacskámhoz, meg az eddigi edukációjához (vajon mit mondott volna akkor, ha a vörös fejű sivítóst nyomta volna le a kis ürdüng). Okulva…..
Jane Doe családja Elment 2010.07.30 10:11:16
Anyu tegnap éjjel elment. ..
Szerdán itt voltak a szüleim. Megtartottuk anyu szülinapi (és névnapi) buliját, készítettem egy klassz tortát, az unoka egyszerűen varázslatosan viselkedett, bearanyozta a nagyszülők napját. Amikor a papa lepihent, Pimpi behúzta a függönyöket, hogy nyugodtabban alhasson a papa.…..
Jane Doe családja Helyzet 2010.03.23 13:51:42
Tartozom egy születésnapi beszámolóval, csak nagyon nem érek még rá. Pimpikém lábadozik, csütörtök éjjelre lázasodott be, másnap a dokker megerősítette az én diagnózisomat: tüszős mandulagyulladás, orrmandula-gyulladás. Ilyen még nem volt neki, most már ezt is…..
Jane Doe családja Szobatiszta 2010.03.16 10:16:48
Pimpike 2 napja már csak bilibe kakil és pisil, ha ébren van. Ha pelenka van rajta, ő akkor is jön szólni, hogy kéri a bilit. Ha a fürdőkádban ül, akkor is szól, nem pisil, nem kakál a vízbe. Tulajdonképp a hosszú hétvégén történt meg ez a nagy váltás, 2 nap alatt…..
Jane Doe családja Sinupret 2010.01.06 11:48:07
Mivel ismét genny jön Pimpi orrából, bár szerencsére csak reggel, de nem köhög, nem lázas,  nem folyik, csak picit szörcsög, és egyelőre - keresztkérdésekkel és trükkös tesztekkel lemérve - nem is fáj neki sehol, így csak Bioparoxozunk, meg Nasivin, sóoldat és majd újra…..
Jane Doe családja Összegzés 2009.12.31 14:47:08
Fő a lencseleves (újévi szimbolikában pénz, pénz, pénz, életem mozgató rugója, egyszerűen kihagyhatatlan), a korpás-magvas kenyeret is összekészítettem (szintén babonaságból), és a főtt tojások épp hűlnek, hogy majd Pimi ébredése után megcsináljam a stefániát,…..
Arzénka 2010.01.01 22:58:37
Ma még a takarítónő is odajött hozzám, hogy megdicsérje Pimpit, mert olyan ügyesen rágott. És minden gondozónő külön elmesélte, hogy mennyire meglepte őket a gyerekem rágásának látványa, és hogy mennyire boldogok most ők is.Igen, ahogy azt már meséltem, az első, zápfog…..
Jane Doe családja Nyomáspróba 2009.10.15 15:01:38
Gyanítom, olyan még a történelemben nem esett meg, hogy egy társasház a nyomáspróba után nem maradjon hetekig gáz nélkül. Jó esetben csak főznek a gázzal, rossz esetben fűtenek, vizet melegítenek (teccetek olvasni, most is háztömbnyi lakók dideregnek, mert a gázművek a fűtési…..
Hétfőn adattam be a kölyöknek a bárányhimlő elleni oltást. A legújabb szakmai állásfoglalás szerint félév múlva kell beadatni az ismétlést. Hát addig még sok minden történhet, lehet, hogy elkapja a bölcsődében, csak enyhébb verzióban éli meg (nem akarok álmában is…..
Ilyen volt a régi tapéta, ezzel vettük a lakást, globálisan nem volt ennyire gáz, strukturált felületű fehérnek volt mondható 4 évvel ezelőtt. Aztán a polisztirolhab mintázat elkezdett sárgulni, Pimpike meg rendszersen próbálta kicsomagolni a szobát, így hol itt, hol ott tépett…..
Arzénka 2009.07.22 07:33:57
A profilunk kalandtúra lesz. Gyermektelen, családosokat fikázó egyedeket fogunk befogadni pár napra, akár egy hétre, majd kezükbe nyomjuk a gyerekünket, és utána Mr. Doe-val már csak a moderátori szerepkört látjuk el. Aztán majd lehet okoskodni. Egész biztosan sikeres lenne a…..
Jane Doe családja Gyerekszáj 2009.05.06 14:13:25
Nehéz hetem volt - mondja Pimpike a pelenkázón, égbe emelt lábakkal, pucér fenékkel.Nem tudom, kitől hallotta ezt a kifejezést, nem is árulta el a forrását, de tegnap még párszor elismételte. ..
Arzénka 2009.05.06 15:04:52
Jane Doe családja Pisa teszt 2009.03.25 14:49:23
"A jelzálogul lekötött valamennyi ingatlanfedezet legalább tűz és elemi kár kockázatokra a biztosító által elfogadott biztosítási összeg szerint biztosítva van, és amennyiben a biztosítás kifejezetten a jelzálog tárgyára vonatkozó összege nem kevesebb a kölcsön…..
Attól most tekintsünk el, hogy a nagy tavaszvárásban a gyereknek a taknya is eleredt, és hogy jól rögzüljenek az ilyenkor szokásos teendők (fellengzősen  a megfázási protokoll), dolgozik az orrszívó, a sóoldat és az orrcsepp. Én meg azon filozofáltam mosogatáskor, vajon…..
Arzénka 2009.03.22 23:09:59
Jane Doe családja C terv 2009.03.12 14:59:02
A helyzet az, hogy munkanélküli vagyok. Nincs státusz, ahová a GYES-ről visszamehetnék. A szerződésem lejárt, és nem újítják meg, mert annyira rossz a cég anyagi helyzete, hogy nem tud eltartani plusz 1 irodistát. A 2 tulajdonos 1 éve nem kap fizetést, és azon megy a napi…..