Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinka Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Fontos üzenet 2011.01.03 17:29:42
Nézd meg azt az e-mail címed, amit a blog.hu-s regisztrációnál használtál!Lehet, hogy kaptál tőlem levelet.;) ..
Úgy látszik, finomodott a lehúzás módszere, vagy legalábbis bővült a palette. Tboyka állítólag olyan helyen lépte túl a megengedett 60-as sebességet, ahol nem is volt 60-as korlátozás, ráadásul a büntetés mellé bizonyítékként csatolt fotón sem teljesen megdönthetetlen,…..
Adok egy kis lehetőséget a sztereotípiák előretöréséhez Attila levelén keresztül, aki a sokat szidott hülyesuzukis állatfajtából fogott ki egyet, akinek először marha sürgős dolga volt, aztán mégsem. Tegnap reggel (ami igazából április 28. volt - a szerk.) munkába menet…..
Sinka Zsuzsanna 2010.05.07 20:12:24
@lamed: Nekem is sikerült "végre" megtapasztalnom, hogy milyen is a büntifékezés. :) Egy hete az M3-on beértem egy kisteherautót, belenéztem a visszapillantóba és láttam, hogy a csodával határos módon nem ragadok be mögé a belső sávban nyomulók miatt, így elkezdtem megelőzni, kb. a megengedett 130-as sebességgel. Amikor éppen mellette voltam, akkor tűnt fel mögöttem egy kedves autóstárs, aki igen sok km/h-val közlekedhetett, mert jó hirtelen ott termett. Villogott, látszott rajta, hogy nagyon idegbeteg, de hová is mehettem volna vajon? Csodálom, hogy nem akadt fel a vonóhorogra, annyira a seggünkben jött. :) Mikor visszamentem a külsőbe, már számítottam rá, hogy lesz valami, ki is jött és jól beletaposott a fékbe, de mivel én is, így nem történt semmi. Mosolyogva ajánlottam fel neki a középső ujjam, mire ölni képes tekintettel ő is viszonozta a kedvességet és végre felengedte a fékpedált. Aztán röhögtünk rajta egy jót, mert mást mit tehetnénk? Úgy látszik, annyira nem is sietett a kis muci. :) Szerintem simán rohadjon meg az összes ilyen. Egyszer úgyis belemegy valaki, nem bánja?
Levélírónk az alábbi rövid párbeszéd fültanuja volt az első szülőértekezlet alkalmával. Ő maga nem nagyon értette a helyzetet, de a békesség kedvéért inkább nem kelt a tanárnő védelmére. Tisztelt Ellenőrző!A 9-es lányom első szülői értekezletére mentem. Vártam…..
Sinka Zsuzsanna 2009.10.06 22:29:09
De@IZs: De én szeretnék inkább a jól bevált nadrág-pólónál maradni, lévén, hogy szó szerint nem férek bele a "kurva" kategóriába, tehát nincs gondom a kihívó ruhákkal. A kosztüm jó blúzzal, de nem kínoznám vele magam az ünnepi alkalmakat kivéve. :) Magam miatt nem vagyok felháborodva, jól kijövök a szülőkkel a tanártalan öltözékem ellenére is, remélem, majd most is így lesz. Tudom én, hogy igazad van, csak ha a levélíró már felháborodva ír arról, hogy mit hallott, akkor nem kellett volna az az utolsó mondat.
IdegenNyelvŐr A mumus a spájzban 2009.06.07 18:00:00
Sokan sokfelé hangoztatják, hogy mi, magyarok milyen hátul kullogunk az idegen­nyelv-tudási rangsorban – sajnos teljes joggal. De valahogy mégsem történik semmi, legalábbis semmi látványos vagy mérhető: európai viszonylatban még mindig nagyon kevesen beszélnek…..