Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teca1258

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagy család élete Karantén ? 2011.01.20 21:31:00
Csütörtök: Végre aludtam! :) Na mem sokat és főleg nem egyhuzamban, de mégis sikerült párszor fél órácskát álomba merülni éjjel. Ezen felbuzdulva, erős érzésekkel keltem. Majd etettem, almot takarítottam és akkor... Mikor lehajoltam... Úúúúgy elkezdett fájni a…..
A Nagy család élete Jézuska 2010.12.25 00:21:00
Péntek: Mivel a mai napot már ledolgoztuk 2 hete, ezért a mai napunk szabad volt. Így meg tudtuk látogatni messzi rokonainkat Szarvason.Vittük a Jézuska által Nálunk lerakott ajándékokat és átadtuk. Aztán Mi is találtunk az ottani 2 fa alatt Nekünk szóló ajándékokat. :)…..
A Nagy család élete Ünnep? 2010.10.21 22:05:00
Csütörtök:Emlékszem még, mikor azt mondta nekem a Nagymamám, hogy anno régen, mikor Ő gyerek volt... Még nem is ünnepelték a névnapot. Ez valahogy mindig eszembe jut ilyenkor... Pedig ünnep nap volt a mai. Megtaláltak régi ismerősök, meglepik vártak és öröm, boldogság,…..
Szerda: Ma elkértem Magam a melóból hamarabb, mert Masnival mentünk az ELTE-re. Egy újabb etológiai teszten (Tudatosság/hiedelem tulajdonításának vizsgálata) vettünk részt kisebb-nagyobb sikerrel.  Mikor kora délután hazajöttem, nagyon örültek Nekem a manók. :) Kicsit…..
A Nagy család élete Pihenő 2010.07.25 22:29:00
Vasárnap: Ma a pihenésé volt a főszerep itthon. Kipihentük a tegnapot, a nem alvást, a későn ágyba kerülést... Hajnalban, valamivel 3 után értünk haza. Örömködtünk a manókkal, majd gyorsan enni kaptak, takarítottunk egy picit, aztán uzsgyi az ágy!  Reggel 8-ig aludtunk.…..
Kedd: Első és legfontosabb:       BOLDOG NÉVNAPOT BOGÁR !!! Az összes többi csak ezután jött. ;) Ma folytattuk a pakolós, rendezkedős, itthoni napokat. Reggel megfűszereztük egy kis laborral és bőrgyógyászattal, de semmi komoly... Hamar mentünk, így hamar…..
teca1258 2010.06.30 07:11:10
Kedd: Indul az idei Goldenblog! :) Eddig 2x "indultunk", 2008-ban és 2009-ben. Első évben, bevallom saját magunkat neveztük. Tavaly viszont valahogy odakeveredtünk. :D Ennek ellenére bejutottunk a legjobb 100 blogba, komplex kategóriában. ;) Idén azonban változtak a szabályok.…..
teca1258 2010.06.15 23:19:22
Első 2 évesünk: Zeusz! Nagyon sok minden történt az elmúlt évben / 2 évben. Volt benne pozitív és negatív. A lényeg azonban, hogy mindent megoldottunk és egy Elégedett, Boldog és játékos cicuskát simogathattam meg ma reggel! :) Balga fejemmel nem gyűjtöttem…..
A Nagy család élete A műtét 2010.03.24 20:52:00
Szerda: Ma volt Masnika patella-ficam műtétje. Már tegnap éjjel úgy feküdtek le a kutyik, hogy nem kaptak vizet a tálkájukba. Kicsit furcsállták asszem, keresték, de azért hamar aludni tértek a kincsek. Reggel aztán jött a második döbbenet, amikor már enni sem kaptak. Persze, mert…..
A Nagy család élete Tavasz ? 2010.02.21 21:38:00
Vasárnap: Itt a tavasz! : Nagyék kivonultak a kertbe! :D De tényleg: Annyira szépséges, napsütéses idő volt ma, csak úgy hívogatott a kert. Reggel gyorsan elintéztük a benti takarítást, majd kiszabadultunk. Nekiálltunk a málnát felkarózni vagy mi... Majd a kis kerítést…..
teca1258 2010.02.23 06:52:02
@Milu75:
Minden nap olvasom a blogot, addig nem fekszem le. :)Csak nem írok kommentet, mert csak ismételni tudnám magam.Kutyuk, cicuk aranyosak, Ti pedig nagyon szorgalmasak vagytok.
üdv: Mócika
Szerda: Ma reggel egy szervizben kezdtünk. A garázskapunkat asszem kb. 1 éve csináltattuk és használjuk. Akkor 2 féle nyitó-távirányítót vettünk. Na most az egyik már hónapok óta nem működik. Egy ideig még villogott ugyan, de a kaput nem nyitotta... :( És akkor tegnap jött…..
Asszem ma folytattuk a tegnapi napot. Vagy ez így hülyeség? :) Mindenesetre a kapkodás és a mászkálás terén így éreztem. Reggel korán keltünk, mert Peti kezelésre ment az SZTK-ba, amíg Én a kocsiban vártam. Úgy emlékszem, még el is aludtam... :) Aztán együtt mentünk a…..
A Nagy család élete Betegség 2009.09.28 22:02:00
Csak ledöntött a lábamról valami fránya vírus. A doki szerint az. Még jó, hogy nem influenza, de ez sem semmi! Nem voltam valami aktív ma. Reggel már fejfájással és az elmaradhatatlan torokfájással ébredtem. Az orrom bedugulva... Szarul voltam, na. Peti gyorsan elkészült,…..
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy annak a forró, meleg és izzasztó nyárnak vége van! A tegnapi fronttal lehűlt a levegő, de annyira, hogy ma fáztam rövidnadrágban. Délelőtt még csak-csak elvoltam, mert a napon kötögettem a paradicsomokat. Aztán mikor délután mentünk sétálni és…..
A Nagy család élete Elmélkedés 2009.09.03 22:26:00
A mai nap... A munkás hétköznapok második fele. Ami azt jelenti, hogy már csak 1 nap és itt a hétvége!!! :) Ahogy egyre jön az ősz és vele együtt a kicsit hűvösebb és remélem lassan esősebb idő is, kevesebb dolgunk van a kertben. Vagy csak azért, mert lassan készen van? :D Még a…..
A Nagy család élete Színek 2009.09.01 22:23:00
Gyorsan össze kéne "dobnom" egy jó kis bejegyzést, mert már igen késő van. Én meg csak filmet nézek és fórumozok és beszélgetek, stb... Persze ez mind nagyon jó és élvezetes dolog ám! :)  Közben pedig azon gondolkodtam, hogy megint csak csip-csup ügyeket tudnék…..
Végreeeee!!! Éljen, éljen!!! Kb. fél évbe telt, de csak felkerültek azok a lécek a belső kerítésekre. Nagyon szépen néz ki! Egészen más külsőt kölcsönös a kertnek. :) Kutyikáink ugyan meglepődtek, mikor kiderült számukra, hogy akkor mostantól nincsen…..
A Nagy család élete Darazsak 2009.07.24 21:04:00
Morfondíroztam, hogy ma miről is írjak... Végig arra gondoltam, hogy majd a "végre péntek" érzést elemzem, hiszen mérhetetlenül boldogok vagyunk ettől! Elég húzós volt ez a hét. Peti sokat túlórázott, Én pedig közben itthon álltam helyt. Már előre örültem,…..
Pontosan ma 1 éve történt, hogy befogadott cicánk - Foltos - 5 gyönyörűséges kis manónak adott életet. Azóta persze egykünk sincsen már velünk, még Foltos sem... :( Igyekeztünk jó gazdikat keresni mindegyik tejbeciccnek. Némelyikükről még hallottunk is utána, többször...…..
A Nagy család élete Péter napon 2009.06.29 22:24:00
Ma reggel Péter napra ébredtünk. BOLDOG NÉVNAPOT BOGÁR! Mivel azonban a hétvégén már ünnepeltünk, na meg ma munkanap is volt, ugyanúgy indult a nap, mint egy szokványos reggel. Annyiban ugyan volt eltérés, hogy a tegnap ültetett füvet locsolni kellett. Féltünk tőle,…..
teca1258 2009.06.30 17:43:11
@Milu75:
Köszönjük a simit és a puszit. Mi dokinkkal beszéltem, azt mondta szó szerint,"ha eszik, iszik, működik a cica, holnap délelőtt vár bennünket kontrollra."Most már jól van, csak olyan kis kábult szegény, bizonyára a szurik hatására, de tényleg eszik , iszik és ha lassabban is, de működik. :)üdv: Mócika
A Nagy család élete Sikerült! 2009.05.21 22:25:00
Ma meghódítottam a csúcsot! :) Illetve feljutottam az emelkedőre. Kellett hozzá a hegymenetbe váltás, de végre most már az is sikerült! Jó kis felfedezés, hogy ez a bringa tud asszem 18 sebességet is, nem csak azt a kettőt, amit Én kb. 20 évig használtam... :D Hát nincs egy nagy…..
A Nagy család élete Petinek... 2009.05.19 11:00:00
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BOGÁR!!!   ..
Kicsit szokásos, kicsit kapkodós, kicsit fáradt és kicsit lazulós napunk volt ma. Először is munkába mentünk. Nekikezdtünk egy ismételten szürke és számomra bizony unalmas munkanapnak. Aztán jött a jó hír, miszerint ma van az a nap, mikor jön egy masszőr csajszi és irodai…..
A Nagy család élete Jó kis nap 2009.05.09 23:00:00
A mai reggelt már leírtam... Nagyon gyorsan visszafeküdtünk az ágyba. Majd mikor sikerült a kutyákat meggyőzni, hogy a játék helyett inkább pihennijük kéne, még aludhattunk is! :D Tettük is ezt kb. fél 10-ig. Húú, de jó volt! :) Aztán beindult a nap, de nem volt ám vészes.…..