Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Hannah_

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Fordításom     Halálod óta Minden értelmetlenné, hiábavalóvá vált, ezért elvesztettem az akaratot, hogy éljek   Szerelmem, halálod Széthasította szívemet, s mióta elmentél Az élet nem adhat többet   Átszúrom szívem, s remélem, meghalok Ma éjjel…..
  Fordításom     Semmi sem jelent semmit, nem tud érdekelni Egy komor, hideg ember, ami vagyok, nehéz, könyörtelen S noha letévedtem az útról, egy dolgot nem változtattam meg Utáltam még az életet teljesen, teljes mélységében   Mert bánat a nevem, s a keserűség…..
  Fordításom     A befagyott tó mellett sétálok Csendes hó a levegőben Egy nyári napról Vigyáz rám, míg visszatérek   Téli egek, hagyjatok egyedül Mikor eltévedek Téli egek, hívjatok haza Téli egek, hagyjatok egyedül Mikor eltévedek Téli egek, hívjatok haza…..
FORDÍTÁSAIM LOVEX - YOURS 2009.03.25 11:30:00
Fordításom      Lenézek a földre, hogy elrejtsem A bánatot, mely arcomra van írva Szavakat mondasz az álmaidból, hogy álcázd A gondolataidban festett hazugságokat Én vagyok a fájdalmad Te vagy a sérelmem Csak fogadj el, amilyen vagyok Hidd el, hogy a tiéd vagyok…..
Fordításom Album: Divine Insanity, 2006.     Megvolt az esélyem Elajándékoztad Nem mondtam elégszer Túl sokat tettem S minden alkalommal, mikor visszaemlékezem, azon találom magam, hogy kérdezem, miért   Mélységesen kétségbe vagyok esve Elmerülve…..
FORDÍTÁSAIM LOVEX - TAKE A SHOT 2009.03.15 18:37:00
Fordításom Album: Pretend or Surrender (2008.)     Látok ezer folyosót S keresztülmentem mindegyiken Sehol egy nyitott ajtó   Be vagyok börtönözve szerelmem által Akit leláncoltak a félelmek A szeretet könnyekké vált   Egyfelől nem akarom elviselni a fájdalmat…..
FORDÍTÁSAIM LOVEX - SLEEPTIGHT 2009.03.06 22:32:00
Fordításom Album: Divine Insanity (2006.)     Felejtsd el aggodalmaidat A vérzést és szenvedést Pihentesd az elméd, s élj egy kicsivel többet Felejtsd el aggodalmaidat Azokat a sebeket és a botladozást Hagyd az oldalvonalon az összes lövedéked Oh hogy eltűnnek a fények…..
Fordításom Album: Intermission, 2001.     Ülök a nyugodt tónál És nézem a lemenő napot Lábaim a vízben vannak Az utazás épp elkezdődik A ködben ott egy csónak, evez felém A fedélzeten a hölgy tartja a kezét s én rábólintok   Fantáziába esem Az álom…..
FORDÍTÁSAIM LOVEX - SAVE ME 2009.03.06 16:22:00
Fordításom Album: Pretend or Surrender, 2008.     Ismét lecsukom szemem Mert nehéz szemrevételezni, hogy elveszítem a rangom Cselekedeteim táplálják hazugságaid És az igazság kezd elhalványulni Homályossá válik   Emelj fel Ne kényszeríts le Már a padlón voltam Már…..
Fordításom Album: Pretend or Surrender (2008.)     Futottam, hogy elengedj Elfutottam otthonról A térdeim nem visznek tovább De nem tudok megállni.   Még túl könnyű futni   Újra meg újra eltűnsz És csodálkozom, hogy sikerül kiűznöd belőlem a poklot Újra meg…..
Fordításom Album: Stratovarius, 2005.     A jég és hó országa Ahol az éjféli nap világít Száz ezer tó ragyog A jég és hó országában Északi fények vezetik útjainkat Jöjj, amikor lehet Erdei isten védi napunkat A jég és hó országában   Ahol *Koskenkorva…..
Fordításom Album: Visions, 1997.     Érzem, megfulladok, igyekszem visszatartani lélegzetem Nem tudom, mi történik, nincs értelme az időnek. Mélyen, a bőröm alatt érzem a fájdalmat, hallom kiáltásom… Közeledben megfulladok, nem tudok ellenállni, nem tudom,…..
Fordításom Album: Reckoning Night, 2004.     Éjjeli költészet A legfehérebb ezüstbe öltözve rám mosolyognál Minden éjjel várok az édes Selene-emre   De, még…    A magány bőrömön van Egy élet melyet összekötnek a valóság láncai…..
Fordításom Album: Fourth Dimension, 1995.     Igyekszem még egyszer elérni, hogy a dolgok működjenek Szembenézve a társadalom hatalmának egészével Keresve az élet minden válaszát Soha nem fogom ezt egyedül tenni. Mindig hibázni akartam? Úgy tűnik nekem, ez a végzetem. Ez…..
Fordításom Album: Episode, 1996.   Egyedül állok a sötétségben Életem tele túl gyorsan eljött Emlékek vezetnek vissza gyermekkoromhoz A napokhoz, melyekre még emlékszem   Oh milyen boldog voltam akkor Nem volt bánat, nem volt fájdalom Keresztülsétáltam a zöld…..
Fordításom (Album: Reckoning Night, 2004.)     Néha úgy érzem, időn és helyen kívül, egy zűrzavarban ragadtam Mintha elvesztem volna valaki más életében Az értékek, melyeket nagy tiszteletben kellene tartanom, semmit sem jelentenek nekem…   Érezted már,…..
Fordításom (Album: Winterheart’s Guild, 2003.)     Ma éjjel szobájából kimenekül a fény Minden kis pillanat elmondja neki, most itt az idő. Megnyit egy új sebet, lezárja a sérelmeket egy késsel Nincs több sírás a világító fényben… Menj el az első…..
FORDÍTÁSAIM MEHIDA - GRACE 2009.01.18 18:05:57
Fordításom (Album: Blood & Water, 2007.)     Itt vagyok, nézz rám Szenvedésedből Egy pennyt sem érek A legnagyobb vesztes vagyok mindenben Bűnös vagyok a szenvedő nap alatt Ragyog felettem, megöl lassan   Csak a halált érdemlem De kérlek, emlékezz rám a…..
FORDÍTÁSAIM MEHIDA - LOST ONES 2009.01.18 18:04:00
Fordításom (Album: Blood & Water, 2007.)     Kik vagytok, hogy féltek, halandók Az ember fiai vagytok, de áruljátok el Hogy elfelejtitek az Urat, alkotótokat Aki kinyúlt a mennyországokból S lefektette a Föld alapköveit   Olyanok vagyunk, mint az elveszett…..
Fordításom (Album: Visions, 1997.)     Távol, a föld belsejében, először megszületett. Hallottuk a kiáltást, az üzenet tiszta volt. A nyomok a jövőért vezettek, hogy eljöjjön. A Ragyogó Nap fiai és lányai, a csapatok Európában, itt jövünk. Futunk, mint a…..
Fordításom (Album: Ecliptica, 1999.)     Egy házban, ahol senki sem alszik soha Fekszik egy ember, aki többet lát szemeivel Feltérképezi maga előtt a múltat Egy ágyban, egyedül, felöltözve Kihasznál egy szívességet, melyre nem igazán van szűksége  …..
Fordításom (Album: Visions, 1997.)     Mielőtt a nyár télre fordul, mielőtt az álmaim hóra váltanak Lehullani látom a sárga leveleket, s tudom, hamarosan mennem kell De visszatérek nyár előtt, jövőre újra a karjaimban leszel A téli szél elküldi üzenetem, s…..
Fordításom (Album: Unia; 2007.)     Korántsem voltam kész, mikor mindez véget ért Így reméltem, felfedezünk egy újabb napot, nem tudok élni nélküled   Ismét megadtad a lehetőséget, újra meg újra, hiába Most az irántad érzett érzelmeim, minden könny,…..
Fordításom (Album: Unia, 2007.)   Ha a gyermekem lennél Gondoskodnék rólad Visszamennék az időben (mielőtt a csend megszületett) Nincs remény a gyermeknek Ez a világ elromlott Mikor van jelen, a gépek beszélnek Mit tehet egy ember? Nincs fény Csak a fojtó…..
FORDÍTÁSAIM MEHIDA - DRY BONES 2009.01.14 23:39:00
Fordításom (Album: Blood & Water, 2007.)     Csontjaink kiszáradtak, és elveszett reményünk Teljesen eltűnünk.   Száraz csontok, halljátok meg Úr szavait: Levegőt alkotok beléd Száraz csontok, halljátok meg Úr szavait: Életre fogtok kelni   Gyere…..