Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randobrobag

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Ismered a KRESZ-t? 2009.02.23 07:44:00
Gábor nemrégiben izgalmas közlekedési szituáció résztvevője volt és úgy gondolja, a gyakorlat és az elmélet nem egészen fedte egymást ebben az estben. A mellékelt ábra mutatja a helyzetet. Levélírónk fel is teszi a kérdést, vajon mi a szabályos megoldás? A héten történt a…..
randobrobag 2009.02.27 23:17:19
@Gabesz81: Nem adhatod fel ilyen könnyen!:))))

Nem érdekel ki milyen szabályokat, meg faxmtudja miket lionkel, másol be! Az tegye fel a kezét aki fejből odaböfögi egy kereszteződés (bár már azt se tudom, hogy hány) előtt, közben,benne ,hogy melyik KRESZ pontokat alkalmazza és odafordul az utasához na látod így kell ezt csinálni!!!!
Valaki már említette, hogy kemény lenne így Bcsabáig, hát Bp-n nem tudom, hány kereszteződés van, de bexarnék, ha mindig imaként kellene mormolni a szabályokat!!!!
Mégegyszer elmondom leírom a tanuló teljesen szabályosan csinálta amit csinált(tétetlezzük fel nem véletlnelül ül mellete az oktató), elsőbbsége volt a Citroennel szemben és Jó napot!!!
Azért kérném Kisikasát, ha tudja kerítse elő a post írójától melyik kereszteződés ez!!!!
Valamiért azt hiszem ez fontos lenne!:))))
Végül elszomorít a tény,hogy kpetya úgy vezet, hogy fingja sincs a közlekedésről és most nem az elméleti tudásra gondolok, amikor az összes bpi kommentelő fejből tud mondani minimum kettő a postban szereplő geometriáju kereszteződést amelyek így müködnek,mert müködnek!!! Egyedül neki okoz gondot a használata!!!
Kpetya nem baj, ha tévedsz mindenkivel előfordul, attól leszel emberibb, ha elismered!!!
randobrobag 2009.02.28 21:37:14
@Gabesz81: Köszönöm!Eddig is így gondoltam!
Respect,találkozunk a többi postban!
END
Kérem kaccsolja ki!:))
Szegény Nervus kifogott a városi forgalomban egy frusztrált taxist, aki idegbajos lesz, ha három másodpercnél tovább kell egyhelyben állnia. Valljuk be, ez ebben a szakmában jelentős hátrány. Vajon mit csinálhat emberünk, ha dugóba keveredik? Főbe lő valakit? Vagy saját…..
randobrobag 2009.02.14 20:45:57
borpancsoló >> · www.istvandy.eoldal.hu/ 2009.02.14. 20:16:49
Nemá, hogy Te is egy ilyen Tolenrancia bajnok vagy:))) Nemá azt hittem egyedül vaok!
Ismerős megelégelte, hogy mindig "megvakítják" megbuherálta az autóját a tompitott 100 W-os lett! Megálitotta a rendőr, hogy kapcsolja le a távolságit, volt meglepi!:))) Bocsi az nem megy! Kapott is a pofájára a yardtól!
randobrobag 2009.02.14 21:50:17
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
randobrobag 2008.12.18 23:45:05
Igazatok van, hogy köcsög aki roki helyre áll be, nem azért mert béeméje v clkja v bármije van, hiszen a roki kártyát igényelheti a 86 éves nagyanyám is aztán nem igen hiszem, hogy örülnétek, ha ő vezetne!!!:) Viszont nekem lehet, ha én fuvarozom. Pont erre élezték ki az ellenőrzést legutóbb vmelyik nagyvárosban! Ugyanis csak akkor használhatod a roki helyet, ha jogosult vagy rá ill. hozod-viszed!! De szrintem aki rászorul mindegy millen gépe van!! A többiek meg sz@rjanak sünt!!! Ja és jó érzésü autóstársaim ugye TI aki szeretitek óvjátok a gépsárkányt ezsetekbe sem jutna megrongálni autót!Az olyan mintha beállnál te is a sorba(keresztbe)!!! Inkább,mint álltalában a kellemetlenség okozoját, kellemetlenséggel "büntetném"!!! 50 fekvőtámasz 1 kör az madaras teszkó körül stb....
randobrobag 2008.12.21 17:37:13
titan · www.punkportal.hu 2008.12.20. 10:37:50

Szabályok áthágása, mások veszélyeztetése??? Ha a hypermarket másik végében 99 szabad parkolóból elfoglal (bár én nem szoktam) kettőt v olyan helyet keres ahol lehető legkevesebb sérülés (ezt már inkább alkalmazom) esik az autón nem hiszem,hogy szabály áthágás v veszélyeztetés.
Nekem az is természetes, hogy nem nyitom rá a másikra, sőt inkább óvatosan behajtom a tükrét vagy az enyémet hogy az se sérüljön! Sajnálom, ha nem értetted a lényegét!
Valahogy jellemző, hogy a sofőr minél nagyobb autót vezet, annál inkább lenézi a közlekedés kisebb méretű résztvevőit. A gyalogos többnyire csak kereszteződésen átkeléskor van veszélyben, ám Lóti és sokan mások robogóval próbálnak eljutni nap mint nap úticéljukhoz és…..
Laci alábbi indexeléssel kapcsolatos elmélkedésében kifejti, hogy milyen veszélyei vannak, ha valaki nincs tisztában vele, hogy mi van akkor, ha kanyarodó főútvonalról egyenesen haladva letér. Sokat autózom én is, de most mégis gyalogos szemmel tapasztaltam, hogy rengeteg autós…..