Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hold

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
 Schobert Norbi a zöld szín jegyében állította össze menüjét. Az egészséges életmód híve szinte mindent bevetett, ami ehető és zöld színe van.A zöld hangulatban szinte egyértelmű volt, hogy Mojito kerül a poharakba. Az azonban mindenkit meglepett, mikor a tűznyelő is…..
  Nem aratott túl nagy sikert Ganxsta Zolee főztje Bódi Sylvi, Rubint Réka, Kozsó és Bangó Margit előtt. A viking menü nagy részét Zolee kutyái fogyasztották el. A hangulatra viszont nem lehetett panasz az első estén, olyannyira, hogy még Zolee és Kozsó is egész kellemesen…..
Bódi Sylvi Oroszország ételeit, italait és hangulatát varázsolta otthonába vendégeinek. A csinos modell orosz pezsgőkoktéllal, és jégbe hűtött vodkával, ajándék Matrioska babával, autentikus öltözékben várta vendégeit. Sylvi külseje is különösen figyelemre méltó volt…..
 Dopeman fehér vacsorájaDopeman a fehér szín jegyében készített vacsorát vendégeinek. A szabadsághoz szokott rappert kicsit megijesztette a korlátok közé szorító feladat, melynek teljesítéséért még fehér lepedőbe is öltözött.Dopeman a székek köré fehér lepedőt…..
 Dukai Regina sárga vacsorát főzöttAz énekesnőnek sárga színű ételeket kellett tálalnia, így legfontosabb hozzávalóknak a kukoricát, ananászt, és a sárga színű sajtot használta. Az este kimenetelével végül Regina elégedettebb volt, mint gondolta. „Tényleg…..
 Dukai Regina asztalára csak sárga ételek kerülhettek a Hal a tortán második elődöntőjében. A csinos énekesnő ügyesen válogatta össze a hozzávalókat, bár végig úgy érezte, hogy meg van kötve a keze, és még olyan ételt is tálalt, ami neki nem tartozik feltétlenül a…..
hold 2008.12.18 13:21:16
Botrány-videó került ki a Hal a tortán forgatásáról! Nagy Feró rettentően kiborult a jövő heti részek felvétele közben. A zenész részegen őrjöngött, és olyan cifrán káromkodott, hogy azt leírni is képtelenség. Az, hogy pontosan mi is bőszítette fel a Beatrice…..
Bangó Margit már harmadszor szerepel a Hal a tortán adásaiban, így mindenki tudja róla, hogy szívvel-lélekkel és nagy tapasztalattal főz.„Ha magyaros ételeket kell készítenem, azt a kisujjamból kirázom. A japán menüvel ugyan kissé nehezebb feladatom volt, de azért…..
 Mindent pirosra színezett Szandi a Hal a tortán második elődöntőjén rendezett vacsoráján. Nem véletlenül, ugyanis feladata éppen az volt, hogy az összes étel ebben az egy színben pompázzon az asztalon.Szandinál a társaság vidáman és énekelve fogyasztotta el a piros…..
 Bangó Margit, a cigánydalok királynõje osztotta a társaságot. De fõleg Bódy Szilvit és Rubint Rékát, akik mint megszeppent kislányok ültek Kozsó mongol pusztai romantikával ékesített asztalánál. Pedig elõzõ este még nagyon bátrak voltak, és folyamatos kritikával…..