Regisztráció Blogot indítok
Adatok
craigerone

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drunken Kitchen "Konyakos" libamáj 2015.01.29 14:13:35
Kaptam egy üveg konyakot a Balaton észak-nyugati csücskéből. Vagyis valójában nem konyakot - cognac - hanem borpárlatot, hiszen ezt a nevet csak akkor viselhetné az ital, ha megfelelne a szigorú szabályozásnak. Ez esetben az alapanyag a franciaországi Charente folyó mellől…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Az Engadget bloggerei egy olyan telefont tartottak a kezükben, mely a következő iPhone, az iPhone HD prototípusa lehet. Egy San Jose-i bárban vesztette el korábbi tulajdonosa, egy 3G-s tokban. Sok információjuk nincs a mobilról, annyi bizonyos, hogy a mobilban van egy elülső kamera is…..
 Tengermély köszönet Herr Milán kitűnő munkájának és támogatásának, midőn is új pólóm pompájában fogtok díszelegve látni az utcán. A kivitelezőt már megtaláltam, nincs más hátra mint höhh:), kivitelezni, azaz anyagra dobni a cuccost. Ez remélem a héten meg is fog…..
Geekblog Eden Lake 2009.07.13 08:08:00
Egy barátomnak pár másodperccel, miután ajánlásomra megtekintette az Eden Lake-et, hogy-hogy nem, sikerült egyidejűleg lenyomnia a Shift és Delete billentyűket. Igen, pont ott volt a kijelölés. Nem, nem a fájlcsere etikussága felett érzett kétely, ad absurdum: bűnbánat munkált…..