Regisztráció Blogot indítok
Adatok
similabda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
similabda 2015.09.10 15:45:07
@val: Svájc egészen másként működik! Mehetsz oda dolgozni, de a határon már kérik a munkaszerződésed. Nincs nálad? Akkor mehetsz vissza és legközelebb ne hagyd otthon. Ha túristaként érkezel, napi 100Euro/fő legyen a bankszámládon. Mit védenek? A 4000 CHF minimálbérüket (ami testvérek között is 1,2millió Ft)!
Bucsus Blog Hónap eleje: Vapiano! 2011.12.16 11:08:00
 Zsömle által beharangozott időszak, sőt több annál egy életérzés nekünk bucsusoknak a hónap eleje. Ilyenkor mehet a buliban a viszkasz fröccs helyett, hazafele taxi BKV helyett és persze megengedhetünk magunknak a kajálásban is egy kis luxust.    Elsőként nagy…..
similabda 2011.12.19 15:47:47
A kísérlet elkezdődött. És bár tudom, hogy a feltételek nem azonosak, mégis látok hasonlóságokat Orbán Viktor 1995-ös és Gyurcsány Ferenc 2011-es tevékenysége között. A kimenet korántsem biztos, hogy azonos lesz, de a történet még hozhat happy end-et. Persze, kinek, mi a…..
A mai napon új eszközzel gazdagodott a Vipmail levélszemét-szűrűje. Mostantól te is jelentheted, ha kéretlen emailt kaptál. Erre két lehetőséged van: A spamlevél megnyitása után kattints a címzett és feladó fölött található "spam" gombra!A bejövő levelek-oldalon a…..
No, hát minőségi csere szemtanúi lehetünk a kormányzati kommunikációban. A Tesco gazdaságost (nem, basszameg, azért sem hagyom ki) felváltja a Cora ("egy mosollyal több"), amit amúgy a MILF kategória elkötelezett tisztelőjeként is üdvözölni vagyunk kénytelenek.Zsuzsa…..