Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epigon Panda

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vers, melyben egy ember esztendeje lett elseperveTavaszPazar nap van ma, madarak a magasban.Fagy altatta barackmag sarjad a talajban.Hajnal harmat adta barka dalra fakadva,Arra sarkall, ballagj hamar a szabadba.NyárMásszál nyárfák árnnyá vált ágán,Száz sátránál, bál s tánc vár rád.Játsszál ár hátán,…..
Epigon Panda 2023.11.15 08:21:48
Tavaly év végén jelent meg harmadik alkalommal Az év magyar science fiction és fantasynovellái válogatásunk, amelyet évről évre egyre több olvasó vár. Külön büszkeség számunkra, hogy a kötetek a Márai-program segítségével határon túli könyvtárakba is eljutnak, valamint a megújult Zsoldos Péter-díj…..
JÉ most nézem hogy itt még csak 56 ig tart a mondat azóta már kiegészült a koccintó szöveg:)A vöröslábú címerespoloskára, a kobrogó kobrára, Larten Crepsley-re / Natalie Portman bélrendszerére és '56-ra, Lord Paulusra, a kardinális pintyre és charna zsigereire!!!!!!Plus van…..
Szomjasan érkeztünk a Zrínyi nyílt napjára. Kibírhatatlan nagy sor volt előttünk, és az epigon szellem által megáldott hű epigonistákhoz méltóan nem tolakodtunk előre. Természetesen egy boltba mentünk, ahol alkoholt szerettünk volna venni. Végül meggondoltuk magunkat és inkább…..
Ugat a zsír #1 Fat//Zsír 2009.01.20 14:14:00
Az első és utolsó hosszabb bejegyzés lesz ez. Régóta vágyom már erre. Most lett. Ez az. Orgazmus. Mámor. Kéj. Vágy. És... minden más. Undor. Szánalom. Hányinger. Leszarom, ha nem érted. Bazzeg. Fuck. Értelem. Kultúra. Személyes blog. De olvashatod. Rövid mondatok. Csak a lényeg.…..
Harap... Fantáziám egyből beindulni látszik, hiszen harapni sok minden tud. Ilyenek például a különböző állatfajok, a személyiség torzulásban szenvedő vagy éppen örömet lelő emberek, továbbá a fogó is, mint ahogy a nevében is szerepel. Aztán fantáziámnak köszönhetően…..
Epigon Panda 2009.01.15 14:58:04
Epigon Panda 2009.01.17 12:06:49
Bizony, ez annak a filmnek a címe. "Az oroszok már a spájzban vannak... Az oroszok már a fal mögött vannak!!!"De most itt nem ez a lényeg. Holnap nyílt nap a Zrínyin. Előre félek :D A tavalyin rámnyílt a tank "ablaka", vagy én nem tudom minek hívjam... MAjdnem…..
"Győztek, a kúúva életbe" - gondolhatta a tisztelt tanár úr, mikor büszkén lebegtettük és mutogattuk felé a kimenőnket az iskolából. Mert, hogy amikor még nem volt birtokunkban eme nemes papírka, hallani sem akart arról, hogy elhagyjuk az iskolát. Börtön ez? Kérdem én…..
Epigon Panda 2008.12.12 21:18:09