Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honanya

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keserédes mongol est KozsovalAz elmúlt napok feszültségei rányomták a bélyegét Kozso vacsorájára, Bangó Margit épp csak annyi időt töltött ott, míg kiosztotta a társaságotKozso annak ellenére is megemlékezett Margitról, hogy nem volt jelen az énekesnő. Utánanézett ugyanis,…..
honanya 2008.12.18 14:15:06
Remélem ezt a hozzászólást a Bangó Margit is elolvassa, mert szeretném, ha tudná, hogy egy közel azonos korú édesanyának mi a véleménye.
Nos én személy szerint mélyen csalódtam benne. Egy olyan ember, aki komoly művésznek tartja magát, és a művészetét el is ismeri a Magyar Köztársaság egy Kossuth Díjjal, az ne alázza meg ezt a díjat azzal, hogy részt vesz egy ilyen műsorban. De, hamár részt vesz, akkor viselkedjen megfelelően. Egy komoly művész mutasson példát. De ne abból, hogy hogyan kell a "gyerekeket" móresre tanítani, velük ordítozni, és egy teljesen más és nem politikai műsorban rasszistának nevezni Őket. Bízza ezt a stílust a köveket dobáló, TV székházat felgyújtó, ünnepségeket, stb. megzavaró csőcselékre.
Ezek a hozzá képest gyerekek nevelésre szorulnak, ez tény, de nem egy Kossuth Díjjal rendelkező embernek kell Őket ordenáré módon, az ország nyilvánossága előtt rendreurasítani, hanem egy Kossuth Díjjal rendelkező embernek példát kell Nekik mutatni. Meg kellett volna mutatnia, hogyan kell méltósággal kezelni egy ilyen helyzetet.
A Kossuth Díj kötelez valamire!!! De nem erre!!!
Kedves Bangó Margit. Szüksége van Önnek az ilyen olcsó sikerre? Amint a TV képernyőjéről láttam, nincsenek megélhetési gondjai, sőt! Akkor miért?

Aztán a tegnap esti műsorban láttam, hogy fanyalogva bár, de elfogadta a többiek döntését, és tovább megy a főzős műsorban. Erre már nem is tudok mit mondani, csak az elcsépelt mondatot.
"Ez már csak hal a tortán!"
 A japán konyha ízvilágára építve készítette el vacsoráját Bangó Margit. Az énekesnő már jó néhányszor járt Ázsiában, így biztos kézzel állt neki a menünek.Hiába volt azonban a nagy előkészület, vendégei igencsak válogatósaknak bizonyultak....  Bangó Margit…..
honanya 2008.12.12 21:34:52
Én rendszeres nézője vagyok a műsornak, mert nagyon tetszik a kommentár, meg szeretem nézni, ahogy az ismert emberek forgolódnak a tűzhely körül. De ami ma történt, azt már nem hagyhattam szó nélkül. Én életemben még emberben nem csalódtam így, mint a Bangó Margitban. Mi indokolja, hogy Ő ennyire fennhordja a hordani valóját, a Kossuth Díja? Na és? A hangját, a tehetségét úgy kapta a természettől, és az, hogy ezt az adottságát kihasználta, nem akkora érdem. Én is végigdolgoztam az életemet, lehet, hogy még többet is dolgoztam, mint Bangó Margit, csak éppen nem lettem olyan gazdag, mert az anyaságot, és a mindennapi robotot nem fizetik meg úgy, mint Őt. Szerintem minden anya aki felnevel legalább két gyemeket, és mellette tanul és dolgozik, legalább annyira megérdemelné a Kossuth Díjat, mint Bangó Margit. Tehát a Kossuth Díjra nem kellene annyira hivatkozni, nagy ügy, jókor volt jó helyen.
Mivel néztem a műsort, és azt is láttam, hogy a Bangó Margit ugyanúgy kritizálta a házigazdákat, ahol vendég volt, mint ahogyan Őt is gorcső alá vonták. Ez egy ilyen játék. Ha nem bírja a kritikát, ne menjen egy ilyen műsorba szerepelni. Én nem vagyok cigány ellenes, vannak cigány barátaim, akik szintén hasonló érzékenységgel közelítik meg a hasonló helyzeteket, mint a Bangó Margit, és Ő büszke is a származására. Én viszont most kimondom, hogy a cigány akkor is cigány marad, ha Kossuth Díjat adtak neki.