Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamass

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
tamass 2010.03.18 22:57:59
@Rexfelugyelo: Csak nehogy behuzzuk vasarnap az MU-t is :-)
Az FA mindent megpróbál, hogy teljesen követhetetlen legyen a Premier League. A kupaküzdelmek miatt a hétvégén - meg hétfőn - hat meccset játszanak csak le a huszonkilencedik fordulóból. Majd kedden az FA-negyeddöntőhöz hasonlóan újra lesz Portsmouth-Birmingham és a Bolton is…..
Amikor még nem tudtunk heti szinten angol bajnokikat nézni, és az internet elérhetetlenebb volt Samantha Fox melleinél, akkor mindig arról lehetett felismerni a PL tabelláját, hogy majdnem minden csapat különböző meccsszámmal rendelkezett. Most is elkezdünk ebbe az irányba haladni. Az…..
Két dolog akadozott eddig az új évben: a havazás miatt a meccsek lebonyolítása, és a pocsék forma miatt a bigfour játéka. Az előbbi probléma megoldódni a látszik, és ezúttal a nagyok is kellemes ellenfelekkel találkoznak. A figyelem középpontjában - minden bizonnyal - a…..
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
Az E csoportban a Pool azért küzdhet, hogy elkerülje legrosszabb rémálmát, a Debrecen elleni első emelet kiki meccset, és ez sajnos még akkor is igaz lesz, ha ma este iszunk a lilák véréből, - másra gondolni sem merünk. Mint ahogy arra sem, hogy kijevi győzelmével horrorisztikus…..
tamass 2009.11.04 22:36:33
Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán. Izzadni - és pontokat…..
tamass 2009.10.31 17:32:06
eh
tamass 2009.10.31 17:37:45
Hagyjuk is egyből, hogy melyik a könnyű, meg nyerhető, meg reménykedésre okot adó, meg bla-bla meccset a Debrecennek. Az ilyen okoskodás helyből ott megbukott, hogy a magyar bajnoki csodaszépen helytállt a némileg unatkozva focizgató Liverpool otthonában, hogy aztán átmeneti otthona…..
tamass 2009.10.21 00:02:21
@YNWA: De most komolyan, mit is erositett Rafa a nyaron???
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
Már csak ketten nem kaptak ki, viszont még mindig hárman nem nyertek a Serie A mezőnyéből, amelyet újra az elmúlt évekhez hasonlóan újra az Inter vezet, jobb gólkülönbségével megelőzve a Juventust. Vesszőfut a Milan, az Armageddon kellős közepén játszott óriási meccset a…..
A Cyclomaniacs csak elsőre tűnik baromi könnyűnek, valójában nem az. Az Elasto Mania jellegű játékban minden pályán három plecsnit kell összegyűjteni, ezeket különböző feladatok teljesítéséért kapjuk. Van, ami tényleg nagyon egyszerű, de akad köztünk szinte lehetetlen is.…..
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
tamass 2009.08.29 17:54:40
@undertow: Hat, objektiven - nem tudom ez lett volna e a vege a kiallitas nelkul
Majdnem száz dollárral lesz olcsóbb, mint a rivális Kindle, illetve kijelenthetjük, mint a legtöbb ebook-olvasó. A Sony bejelentette, hogy a Sony Reader Pocket Edition kétszáz dollárba kerül majd, augusztus végétől lesz kapható. A olvasónak 512MB-os memóriája lesz, öt inches…..
tamass 2009.08.07 16:12:43
@fingerbangs: Csakhogy ez nem LCD, hanem epaper alapu megoldas, ami nem huzza a szemet
Az elnyújtott harmincharmadik után egy háromnapos harmincnegyedik következik. A bajnoki címért  eséllyel küzdő csapatok közül az éllovasnak lesz a legnehezebb dolga, de a Pool kieső jelölthöz, a Chelsea meg nemzetközi szereplésért küzdő csapathoz látogat, vagyis tuti három…..
tamass 2009.04.25 19:05:50
tamass 2009.04.25 19:55:33
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
Rinyál az ember, hogy semmi értelme nincs az oda-visszavágós rendszerben lejátszott párharcok első meccseinek, aztán pont egy BL-negyeddöntőben fordul meg minden. A mai két meccsnek ugyanis pont semmi értelme nincs, az odavágókon gyakorlatilag eldőlt minden, mi magunk Benitez és…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Hétvégén elérkezünk a Serie A szezonjának feléhez, az utolsó őszi forduló pedig méltónak tűnik a fordulatos, izgalmas rajthoz. Az élmezőny tagjaira kifejezetten rázós játéknap vár, az Internek Bergamóban kellene legalább megtartania négypontos előnyét, a Juventus a forduló…..
Az őszi műsorstruktúrában már nem szerepel az 1 a 100 ellen és a Legyen Ön is milliomos. Az elfáradt, megbukott vetélkedők helyett azonban jönnek újak, a Tv2 az Okosabb egy 12 évesnél? című show-val, az RTL Klub pedig információink szerint az angol Pókerarcokkal próbálkozik.…..
A pilotnak is tekinthető mini talán leggyengébb 45 perce volt ez, mert ugyan valamennyit haladtunk előre (a Ragnar bázisig), de csak apró, kis lépésekkel, inkább a konfliktusok és ezok kezelése állt a középpontban. Megkaptuk az első civil kormány vs. flotta összecsapásunkat, ami…..