Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M@ci

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
Subba A hét videói - Pókerarc 2007.02.27 20:21:00
Mindenképp akartunk valami vicces felvezetőt írni, de aztén eszünkbe jutott, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nekünk pedig egyenesen öt képünk van, ráadásul mindegyik mozgó-. Emberek undorító dolgokat csinálnak, hogy megnevettessék a pókerarcú nézőt, siker esetén…..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..
Subba Taposs Billre! 2007.02.26 12:28:00
Feltételezzük, hogy nem minden olvasónk vásárol rendszeresen a német jóízlés és cipőipar fellgvárában, a Deichmannban. Ezért is vagyunk renkívül hálásak bondok nevű rajongónknak, aki képes volt a kedvünkért lefényképezni az alábbi dorkót. Érdemes egyébként a…..
Subba A hét képe - Gyomorkeserű 2007.02.26 16:28:00
Ismerünk olyat, aki egy unalmasabb napján a hűtőajtót támasztva valami különlegéssegre vágyakozott és kikeverte magának a tejszínhabos Mirindát. Persze egyből kihányta, és még mindig zöld árnyalatú lesz a feje ha emlékeztetjük erre a nagyszerű receptre. Szóval kísérletek…..