Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azersemnemmegmondom

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki vagytok éhezve már remélem, ezért egy megrázóan erős történettel indítanánk, amelyben a férfi nem adja a képet, mert koszcsík maradna a helyén. Talán még soha nem adtam ötöst sztoriea, de ez egy tökéletes magyar rögvalóba ágyazott love story, úgyhogy ezennel elindult 2009…..
Délutáni szabály: Soha ne kapkodjuk el a dolgot.Alszabály: De két hónap alatt csak a csókig eljutni, az nem menő.(Háromnapos olvasónknak ezzel szeretnénk kellemes pénteket kívánni.)Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros,…..
A Szakítós Mikulás másnapjára egy laza munkahelyi emaillel készültünk. A szép képet innen loptamSziasztok!Most olvastam, hogy gyűjtitek a legjobb szakító-dumákat, gondoltam, megosztom veletek az egyik legsúlyosabbat, amit kaptam.Derült égből villámcsapásként ért a dolog,…..
Ez a legjobb kifogás evör: nem csaltalak meg, csak több személyiségem van, azok meg másokkal járnak.A képet innen loptamMost nagyon belelendültem, szóval küldök egy másik sztorit is, ez velem történt meg...17 éves voltam és igencsak tapasztalatlan csajozás terén. A legutóbbi…..
azersemnemmegmondom 2008.12.12 20:11:15