Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felhő1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Minden kezdet nehéz... Mászik 2009.10.14 11:24:00
Sajnos még mindig csak felfelé, bár azt egyre profibban csinálja...
Ma voltunk a Gekkóban az első foglalkozáson. Benedek nagyon élvezte, pörgött ezerrel annak ellenére, hogy kicsit fáradt volt. Tökre élvezte a gördeszkát, a tölcsért és a nagy labdát is. A kislabdás sátorról ne is beszéljünk.Az óra eleje úgy indult, hogy a csajszi bekapcsolta a…..
Minden kezdet nehéz... Portré 2009.04.07 18:34:08
Felhő1 2009.04.10 11:53:03