Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakalila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban óriási balhé kerekedett a népszerű Csillagok Háborúja Rajongói Közösség Facebook-csoportban amiatt, hogy egyes tagok már nemcsak aranybikinis Leiákat, lengén öltözött twi'lek cosplay-eseket és mélyen dekoltált fémpáncélos, női Boba Fetteket posztolgatnak, hanem…..
Jó rég nem szekáltuk a rendőreinket, idő közben persze jött pár levél, köztük Tamásé is, aki tanúja volt, amikor a rendőrök megálltak vészvillogóval ügyeket intézni, egyikük számlát fizetett be, egy másik pedig - mint azt lenti levele után kérdésemre elárulta - pénzt…..
csakalila 2009.03.18 14:34:54
Egy olvasónk küldte: Péntek éjjel én is begyűjtöttem végre egy náci pofont...   Fáradtan mentem hazafele buliból, át a blaha lujza téri aluljárón. Látom, hogy két skinhead lökdös meg rángat egy feketét, és ordibálják, hogy takarodjon vissza afrikába. Az nem…..
csakalila 2009.03.02 23:10:57
@Páneurópai Harci Kos: "ugyanugy megvannak a sittes, rohadék elemei a társadalomnak, kezdve a szkinhedekkel, akár."


hatalmas mellé.

a skineknek szigorú szabályoknak kell megfelelniük a "skinséghez" és kivetik maguk közül a köztörvényes bűnözőket (búcsúzásként nevelési célzattal helyben is hagyják valszeg), még azt is aki csokit mer lopni a tecsóban, nemhogy a mamarablókat...

ne szólj bele, hanem értesz hozzá, csak fújod a tévéből szádba rágott szart.
csakalila 2009.03.05 19:40:13
@seaner:

"Jaj ez már olyan rossz, hogy szinte jó."

ezzel aztán kurvára cáfolsz. te is nagyon képben lehetsz az igazi skinekről.

"Persze, hát tudjuk mi nagyon jól, hogy a szkinhedek mind talpig úriemberek, akik még csokit sem lopnak a teszkóból, csak olyan egészen elhanyagolható Btk. tényállásokat szoktak kimeríteni, mint pl. a garázdaság, a közösség elleni izgatás, a tiltott önkényuralmi jelképpel való visszaélés, meg a rongálás. "

ne haragudj hogy a zsidózás és zászlólengetés számukra (és minden egészséges szemléletű ember számára) csak humbug bűn a fosztogatás, gyilkosság és egyéb cigány szokások mellett...