Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave985

291 bejegyzést írt és 545 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alpesi síelés történetének két legeredményesebb nemzete vívta meg csatáját az aranyéremért, amit végül Svájc kaparintott meg, miután 3:1 arányban legyőzte a kissé tartalékosan felálló Ausztriát. A dobogó harmadik fokára kisebb meglepetésre Norvégia állhatott fel, a skandinávok a szám egyik fő…..
Az olimpiát megelőzően a két legbiztosabbnak vélt versenyszámként kezeltük a szlalom női és férfi ágát, már ha az alpesi síelésen belül nézzük, de a teljes palettából is ott lett volna a helye a TOP-10-ben. Ehhez képest mindkét számban súlyos vereséget szenvedett az ügyeletes korszakos zseni, a…..
Érvényesült a papírforma. Miként a tavalyi tesztversenyen, úgy a mai olimpiai futamon sem talált legyőzőre Sofia Goggia. Mint azt megírtuk előzetesünkben, amennyiben az olasz lány hozza tudását és fergeteges tempóját hiba nélkül, nem lehet őt felülmúlni. Mi tagadás, Ragnhild Mowinckelnek kis híján…..
  Szinte tökéletes napot zártak rövidpályás gyorskorcsolyázóink, öt indulónkból három továbblépett az egyéni előfutamokból, női váltónk pedig bravúros idővel második helyen végzett a B- döntőben, ami a kizárásoknak köszönhetően egy olimpiai negyedik helyben nyilvánult meg. A biatlon vegyesváltóban…..
A hétvégi nagyüzemet követően viszonylag szolidabb programmal folytatódott a pjongcsangi téli olimpia. Három számban hirdettek bajnokot, s minthogy a gyorskorcsolyázók sprinttávján és a síugró csapatversenyen is a norvégok vitték el az aranyat, immár bizonyossá vált, a norvégok minden idők…..
Az olimpia, sőt a modern alpesi síelés legnagyobb szenzációját hozta a hölgyek szuperóriás-műlesiklása. S ha nem akarunk nagy szavakat használni, akkor úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy pokolian jó versenyt. A nagy ászok egytől egyig elkövettek legalább egy durva hibát, avagy egyszerűen egy adott…..
Nem akármilyen fordulatot hozott az osztrák lesiklósport élete egy éjszaka leforgása alatt. A tegnapi történelmi betli másnapján már a sógorok örülhettek, Matthias Mayer pedig Svindalt követően a második síző, akinek mindkét gyorsasági szakágban összejött az olimpiai bajnoki cím. Hermann Maier…..
Csoda köszöntött be a Pjongcsang melletti sípályákra, az elmúlt napok szélvihara helyett remek idő, szikrázó napsütés fogadta a világ legjobb lesiklóit. Ennek megfelelően fair versenyben dőlt el a királykategória trónja, mégpedig az arra érdemesek közt. Aksel Lund Svindal egy messze nem tökéletes…..
Hat éremosztót ígértünk, négy lett belőle az olimpia ötödik napján. A tragikusan rossz időjárás miatt újabb számot töröltek alpesi síelésben, hozzá csatlakozott ma a női biatlonosok 15 km-es száma is. Hajnalok hajnalán Shaun White háromszoros olimpiai bajnokká avanzsált, egyszersmind az ő nevéhez…..
Elérkezett a nagy nap az alpesi síelés szerelmesei számára, az olimpia negyedik napján kedvenc sportjuk is bemutatkozott. S persze Marcel Hirscher számára. Minden idők legeredményesebb osztrák Világkupa-sízője a világbajnokság mellett végre olimpián is letette névjegyét. S erre nem kellett várnia a…..
Úgy fest, a pjongcsangi olimpia a változó erejű szélmozgásról, az elhalasztott versenyekről fog szólni. A gyakran 70-80 km/h-s széllökések miatt újabb alpesi síversenyt töröltek, alaposan belezavart a hölgyek félcső és síugró versenyébe is. A nap győztese Kanada, a műkorcsolya csapatverseny mellett…..
  Vélhetően a biatlonosok hónapok óta ezzel a kérdéssel kelnek-fekszenek. Pjongcsangban eljön a valóság pillanata!  ..
Dave985 2018.02.10 19:56:51
@staropramen: Bizonyára elírás történhetett. Köszönjük a kiigazítást, javítottuk.
Az idősebbik Liu-fivért a szerencse is segítette az A-döntőbe jutásban, de nincs miért fanyalognunk,  a pontszerzés remek kezdésnek tekinthető. A magyar női váltó a papírformát nem tudta borítani, a B- döntőben folytatja. Női 500 méteren ugyanakkor mindkét indulónk, Keszler Andrea és Jászapáti Petra…..
  A mai ünnepélyes megnyitóval kezdetét veszi a XXIII. Téli olimpiai játékok küzdelemsorozata. Felvezetésünk záró felvonásában áttekintjük a magyar válogatottat, mely 19 sportolóval képviselteti hazánkat Pjongcsangban. Ez a szám, s a tény, miszerint a négy évvel ezelőttinél eggyel több, immáron hat…..
A mai ünnepélyes megnyitóval kezdetét veszi a XXIII. Téli olimpiai játékok küzdelemsorozata. Felvezetésünk záró felvonásában áttekintjük a magyar válogatottat, mely 19 sportolóval képviselteti hazánkat Pjongcsangban. Ez a szám, s a tény, miszerint a négy évvel ezelőttinél eggyel több, immáron hat…..
  A pénteki ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi Pjongcsangban a XXIII. téli olimpiai játékok versenysorozata. Mint azt világversenyek előtt megszokhattátok tőlünk, terjengős felvezetésekkel jelentkezik blogunk csaknem minden olyan sportágban, amikkel részletesen is foglalkozni…..
A pénteki ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét veszi Pjongcsangban a XXIII. téli olimpiai játékok versenysorozata. Mint azt világversenyek előtt megszokhattátok tőlünk, terjengős felvezetésekkel jelentkezik blogunk csaknem minden olyan sportágban, amikkel részletesen is foglalkozni fogunk…..
Mészáros Antónia a ma esti Egyenes beszédben jelentette be, hogy egyelőre nem folytatja tévés pályafutását, és az ATV-től a UNICEF-hez megy, ahol ő lesz a szervezet magyarországi ügyvezető igazgatója. Az Indexnek adott interjúban pár hónapja többek között azt mondta, hogy ő…..
Itt egy kép, a baloldalon Maria Sarapova, a jobboldalon Justine Henin: Nem két tojás, na. A Tények extrában azért sikerült Sarapova doppingbotrányát Heninnel illusztrálni. Ügyes.  ..
Dave985 2017.05.31 17:17:29
@sixx: Szerintem arra célzott, hogy az "Állítsuk meg Brüsszelt!" kampányba beleillett a belga teniszező felemlegetése.
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Dave985 2016.11.20 13:58:35
@Ellee: Mosd ki a füledet, ha a múlt heti produkciót se tudtad értékelni! Hitelesnek persze akkor sem volt mondható, pontosan tudjuk, kicsoda és miről énekelt Conchita? Tájékozódj kicsikét Kinga munkásságáról, aztán merd leírni újra, hogy nem volt totálisan karakteridegen, amit ráerőltettek az adásfolyamban. A szürke kisegéres megjegyzésedet is minimum visszaszívod.
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Dave985 2016.11.04 12:07:24
@chilii: A SuperTV2 honlapján szerintem ezt is vissza tudod nézni. Én biztosan így fogok tenni, mert érdekel a koncepció.
A várva várt iskolahét olyan precíz pontossággal érkezett, mint a pécsi 8.52-es intercity. Csak éppen ebben az esetben nem a peronon állunk ünnepi, 110% műszálas blúzunkban, kezünkben virágcsokorral a nagyira várva, hanem rozsdás lánccal a sínekre kötöztek, szájunkat izzadt hereszagú rongyokkal…..
Dave985 2016.11.03 22:09:37
@ascii: + koncentráció fejlesztése időtartamban és minőségben
+ rendszerező képesség

Itt csak a számtani részről van szó.

A villalakók hozzák a megszokott érveket, miért nem szükséges ez, meg az. Megideologizálják saját ostobaságukat.
Még mielőtt rákanyarodnánk a bolond iskola hétre, még kapunk egy istenes adagot a vasárnapi buli morzsáiból. Azzal nyitunk, hogy Tivy és Dzsina a zuhanyzóban nyektetik egymást. Mondanám, hogy vicces, amint egy Etióp falunak elegendő vízmennyiséget elpacsálnak a faszba, de nem az. Engem nem is a…..
Dave985 2016.11.02 22:23:52
@ascii: Tévedés! Magyar kultúremberek körében alapelvárás Szózat közben a megfelelő viselkedés.
Dave985 2016.11.02 22:32:33
@ascii: Egyfelől ja. No de nézőpont kérdése, ki hogyan tekint rá. Hazaszeretet, összetartozás tudata, miegyéb. Dallam, szöveg, meg mindentől függetlenül.
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..