Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bambusz1

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Katonák voltunk... 2010.06.18 10:00:00
Soha nem gondoltam volna, hogy 30 éves koromra eljutok oda – mint a fater – hogy egyfajta kellemes romantikával gondolok majd a katona éveimre. 2001-ben soroztak be. Akkoriban már nem volt akkora divat a katonásdi. Sőt! Kimondottan vegyes érzelmek émelyítették a gyomrom.…..
bambusz1 2010.06.18 20:43:11
@dr.oid:
"BTR-60 kegyetlenül jó terepen"

Ja vazze!Pattog mint a labda.

@Tsaby601S:
"mindennap kimenő reggelig. Hétvégék szintén szabadok állandó jelleggel. 2 körletelhagyásim telt meg leszerelésig."

Én '94 febr.-'95 febr.-ig voltam sori.Mi voltunk az utolsó 1 évesek.
Nekem az első körletelhagyásim,első oldala sem telt meg.
bambusz1 2010.06.18 20:51:37
@makmarci:
"-Az egyik kopasz előre megmondta, ha őrségbe rakják, kinyírja magát ! Nem is merték. Leszerelés előtt egy héttel viszont olyan kevés befogható ember volt, hogy csak berakták."

A leszerelés előtt egy héttel már SZOLGÁLATMENTES voltál.
bambusz1 2010.06.19 08:31:43
@pickapu:
"'96-ban szereltem, még a minket váltó vonulás is egyéves volt."

Hülyeséget NE ÍRJ!
Nem volt egészen egy év,mert mi is '95 febr. 08 helyett,'95 febr 01-én szereltünk le.
Miután 2002-től 2006 ig négy évet voltam szerződéses,csak azért nem kaptam meg az 5 éves szolgálati keresztemet,mert 8 nap híján,nem volt meg az egy éves sorkatonai szolgálatom.

Egyébként ezt a '94.ben megválasztott kormánynak,és honvédelmi miniszterének -Keleti Györgynek- volt az ajándéka a sorkatonák felé.Ugyanis '95 februártól fokozatosan bevonulásonként (februárban 8 nappal),májustól 14 nappal csökkentették a sorkatonai szolgálatot.

Azért is hülyeség mert az unokatesóm '96-ban vonult Győrbe,és ő már csak 9 hónapra vonult.
!!!!! Birtokomba jutottak olyan információk, ami alapján kiderült, hogy tök hülyeségeket írtam, és bár az egészet csak egy poénnak láttam (Bár azt hittem van valóság alapja!), bocsi hogy téves információkat közöltem, bár azért nem tényként az is biztos! Mindenesetre…..
  Michele az esti málnás sört megelőzően elcsámpázott a mikrofonig és belémondta: nem tartozik Brüsszelre, hogy Sólyom Lászlót kitiltották Szlovákiából. Az Európai Bizottság igazságügyi szóvivője elropogtatta még azokat a mondatokat is, amiket a Schuman téri…..
Ismételten hangos a sajtó a létre nem jött Magyar-Szlovák emberi jogi bizottsági ülésen történtektől.Természetesen ismét a magyar fél a felelős.De miért?Kérdem én.Mert kíváncsiak vagyunk,hogy a szloták gépállatok miért püfölték el honfitársainkat,…..
Az Izraeliek a Gázai offenzíva során 22 napon keresztül lötték a Palesztin területeket tüzérségi tarackokkal,föld-levegő és föld-föld rakétákkal,egyes hírek szerin még uránium- és foszfortartalmú lövedékekkel is,repülőgépekről bombázták,és tankokkal támadták a Gázai…..
Olvasom a mai nap híreit, és megdöbbent látom,hogy a magyar kormány az Európa Unió hitel fedezeteként: „minden egyes állami vagyontárgyunk,akár a műkincseink is végrehajtható,ha nem teszünk eleget fizetési kötelezettségünknek”. Ez azt jelenti,hogy elvileg a Szent…..
Mindennapi életünk Gáz van!!! 2009.01.15 19:34:00
Napról-napra nézzük,olvassuk a híreket,hogy melyik állam miként rendelkezik gáztartalékkal,vagy mennyi köbméter gázt tud beszerezni.Jó hír,Magyarország nem szorul segítségre,mert oriási mennyiséget tartalékolt.Tudunk is adni más,szomszédos országoknak,de ezzel szemben a nyugati…..
    Ahol felnőttem egykoron puszta volt (1800-as évek), később falu lett (1900-as évek), mostanra már várossá nőtte ki magát. Volt a falucskánknak 3 viszonylag nagy tava ahol nyáron fürödtünk, horgásztunk, és csónakáztunk (tutajoztunk), télen…..
Mindennapi életünk Feloszlatták? 2008.12.17 16:25:57
A nap híre:"Feloszlatták a Gárdát!"Magyarországon már úgy beszáltek a Gárdáról mint egy vírusról.Félni kellett tőlük(?),mert egyenruhában masíroztak,neves történelmi eseményeinkről megemlékeztek,felvonultak zászló alatt,és egyeseket náci egyenruhába öltözött…..