Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila17

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sókárok (vagy showcarok) egy érdekes faj a tuningautókon belül. Elsősorban a külcsíny, a látvány, és/vagy a beltér az, amire a fő hangsúlyt fektetik, ezzel legtöbbször a közlekedésre szinte alkalmatlanná téve az alanyt, ami az Opel Calibrától egészen a Citroeneken át a…..
attila17 2011.11.04 19:10:37
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
Két órát kellett várnom a Land Roverénél is tömöttebb sajttáj után, mire szétszéledt a nép és hozzá lehetett férni a Hyundai i30-hoz. Igen, ahhoz az új koreai kis kompakthoz, amely elődje alig négy évet élt, máris leváltották. Na nem azért, mert annyira rossz lett volna,…..
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
  Somi barátom fotóriporter és autóval fertőzött. Ha lát valami érdekeset, azonnal küldi a képeket, mint ahogy azt most is tette. Történt ugyanis, hogy a december 2.-án érkezett az Osztrák Központi Bankból egy eurószállítmány a Szlovák Nemzeti Bank számára. Ez volt az…..