Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azolika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
Tekikatona egyszerre két Volánbusz-specialitást is kiélvezhetett: előbb a saját zsebre dolgozó sofőr áldozata lett Pomáz és Csobánka között, majd másfél év múlva megborzonghatott, hogy a közlekedési cég behajtói személyesen dobták a (jogtalan) pénzbefizetést követelő…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
Koppány internetét egy könyvelési hiba miatt lekorlátozta a UPC, majd azt javasolták, menjen netkávézóba, hogy át tudja küldeni nekik a bankja igazolását. Jófejség: Havi 7.500,- forintot fizetek egy szélessávú internet-szolgáltatásért a UPC-nek. Minden hónapban. A UPC szerint…..
Fórumokon és blogokon rengetegen szidják a mobilszolgáltatókat a sávszélesség drasztikus csökkentése miatt. Tavaly december elején, a sikeres eredménnyel zárult HSDPA-túra értékelése után megírtuk, hogy a mobilcégeknek lelassíthatják a hálózati forgalmat, hiszen az…..
 A Lenovo W700ds kétképernyős laptopot bemutatták a CES-en, azok a szerencsések, akik Las Vegasban vannak, ki is próbálhatták. Ára is van már, 3663 dollárért kapható, ez átszámítva mai árfolyamon több mint hétszázezer forint. Ebből is látszik, hogy kifejezetten munkára…..