Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZZZ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezt komolyan nem hiszem el, ez tuti égi jel... most be vagyok sózva de rendesen!De jó lenne ha az a miénk lenne...! =)..
ZZZ 2009.12.07 16:31:03
Annyira de annyira jóóó!:) Minden perc jó! Csodálatos nap volt a tegnapi és a mai is!:) Nem is tudok mit irni,úgysem értitek... Ezt csak ő érti!Viszont holnap dolgom van... lázba hozott az új cikkem! Végre valami jó kis munka!Király!:)..
Na, ma sikerült 12 órát aludnom, ritka pillanatok egyik! De jó volt, mennyire jó volt ez a 3 nap vele! Az volt a rossz ebbe a hosszú alvásba hogy most nem vele ébredtem reggel... Jaj és holnap végre kapusistenként is láthatom!!! Mert ugye őt már felismerik az utcán is és a…..
ZZZ 2009.07.20 21:26:31
Kollektiven mindenki felkelt nálunk fél 8kor, belelkesedve futni indultam volna,ha ez a lelkesedés a reggeli után nem múlik el! Kávé,tea,kávé... áh fél 2 és még mindig nem vagyok magamnál! Életem legjobb hétvégéje volt az elmúlt, de valószinű, hogy ennél már nem is lesz…..
ZZZ 2009.07.13 18:03:37
Mosoly tegnap este óta az arcomon...Nagyon jó volt, és sokat gondoltam rá,nah jó ami igaz az igaz, már egy idejet többet gondolok rá!:)..
A címadó béna reppért pár percig igazán királyul éreztük magunkat, másodjára olvasva nagyon szar, de a poszt végére már úgy sem emlékszik senki semmire. Lényegre térve, mit lehet csinálni amikor az élet igazi reggeli videókat dobál elénk? Tartanánk meg magunknak? Csak nem…..