Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carbissian

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha otthonról dolgozol, akkor január a tökéletes hónap arra, hogy feldobd a dolgozód, vagy az annak álcázott sarkot! Legyen megnyugtató, rendezett és szemet gyönyörködtető, hogy egy igazán hatékony és szuper sikeres 2015-öt mondhass magadénak! 10 ötlet, mit tehetsz, hogy…..
Chez DuBarry Rob the Cradle 2014.06.04 12:07:24
A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi…..
carbissian 2014.06.05 09:10:12
@Thor vagyok: Koszi! :) Igen mi is beszelgettunk errol. Amikor o lesz otven en leszek 38 es bizony elkepzelheto hogy kihul az egesz. Sokan ezert nem mennek bele az ilyen kapcsolatba,vagy eleve nem hosszu tavra terveznek.Nem hiszem hogy az ilyen kapcsolatok karosak a tarsadalomra vagy a gazdasagra vagy akarmire csak azert mert ures a bolcso,hiszen az egesz bolygo tulnepesedett. Egyszeruen egy idosebb es egy fiatalabb ember jol erzi magat egymas tarsasagaban, megtalaljak a kozos hangot , meg a kemia is mukodik!
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa)Csúnya pofont kapott az EU a görögöktől, és nincs garancia arra, az eddig alkalmazott módszerek megoldást jelenthetnek-e a déli ország adósságválságára, vagy akár a valutaunió megmentésére.   „Egy európai közös…..
carbissian 2011.06.23 15:24:45
Nagyon jo cikk! Koszonet a cikkironak! En azon a velemenyen vagyok,hogy a gorogoket hagyni kellene csodbemenni mielott meg tobb problemat okoznanak.
Penzt onteni egy olyan orszagba ami nagy valoszinuseg szerint soha nem fogja tudni visszafizetni a hitelei nagy reszet,nem old meg semmit.Nem igazan ertem hogy tudtak eurohoz jutni hazugsaggal atveressel hamis adatokkal,hogyhogy nem jottek ra erre az EU fejesek akkor?
@Bilbo: A devizahitel nem bun csak egy opcio egy tipusa a hiteleknek. A baj az emberekkel volt, van, es lesz is sajnos mert nagyon sokan nem veszik tudomasul azt az egyszeru tenyt hogy egy hitel nagy felelosseg.Plusz devizahiteleknel ugye minden arfolyamingadozasbol eredo tobbletkoltseg a hitelfelvevot terheli ez benne is van a szerzodesben amit a felvevo alairt minden kenyszer nelkul.
carbissian 2011.06.23 15:54:59
@delvideki: A gorogoknek semmikeppen csak elvesztegetett ido es penz! Azoknak az embereknek kellene segitseg akik teljesen tudataban voltak annak mit vallaltak amikor a hitelt felvettek mondjuk mert sajat otthont szerettek volna,es ugy gondoltak stabil munkahelyuk es forrasaik vannak ahhoz hogy a hitelt visszafizessek.Sajnos a valsagot senki nem latta elore( ok Roubini igen:)ezert nem kellene kulonbseget tenni devizaban es forintban eladosodottak kozott!
Renitens biztonsági őrökből nincs hiányunk mostanában, de a Nyugati téri Kaiser's késsel keménykedő Rambo-imitátorát inkább ne rugassa ki senki az állásából. Persze ha valaki arra jár mostanában és lefotózza nekünk, ahogy a késével a körmét piszkálja, annak megköszönjük…..