Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jez

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külképviselet ...és vége. 2009.08.19 01:16:00
Ma utazom haza.Még alszom addig 6-7 órát talán. :)) Mindenesetre most lettem teljesen kész a pakolással. Ahogy lenni szokott, az utolsó nap egy dili volt. Voltam a melóban is, búcsúzkodtam és elhoztam a cuccaim, aztán még dobozt keresgéltem az utolsó pillanatban az összes utamba eső…..
Külképviselet ma is cserki :) 2009.05.24 23:37:00
A mai nap sem telt el cserkészprogram nélkül: a ZHR mazóviai kerülete ma vette fel Szent Kinga nevét, és erre az ünnepélyes alkalomra meghívták a nagykövetség képviselőjét, mivel ugye magyar vonatkozású patrónusról van szó. Természetesen én kerültem kijelölésre. :)Maga az…..
Szombaton a lengyel tesók felkérésére részt vettem egy vk-témájú országos cserkész konferencián. Az egészről kissé későn szereztem tudomást, úgyhogy mire megpróbáltam otthonról valaki szakembert ideszervezni már késő volt. Az is jellemző, hogy Rafał csütörtök este…..
Külképviselet Jednak WOŚP 2009.01.13 13:44:00
W tym roku nie chciałem pisać o WOŚP, ledwo miałem z nim styk, i wogóle wszyscy i wszystko w Polsce obecnie kręci się wokół WOŚP-u, więc ja nie chciałem. Ale skoro już Jeż mnie tak ładnie poprosił, nie będę psuć zabawy. :)))     1. Kiedy po raz pierwszy…..
Mindig büszkén lengetjük a csápunkat, ha külföldi szájton vagy blogon akadunk Magyarországról származó aranyrögre. Ezúttal Hírbehozó barátunk szólt, hogy mit ír a Strange Maps nevű blog. Hát azt írja, hogy irredenta hangulatú skandináv rejtvény jelent meg a Liget nevű…..