Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hásemján

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
Hásemján 2008.12.12 11:34:32
Teljesen igazad van Józsi!
Az a baj, hogy nagyon sokan meggondolatlanul cselekszenek. Meg rengeteg barom arcú, ostoba, egyszerű sík agyú, okoskodó, műveletlen tuskó írogat és hergeli az embereket. Végigolvastam a kommenteket.Vicc, hogy némelyik ember mennyire...egyszerűen nem találok olyan lealacsonyító kifejezést, amely tükrözné a szellemi szintjüket...
Megint megnyilvánult Magyarország! Szép volt!Most hogy leírtátok a véleményeteket, menjetek tüntetni, remélem feldugják Nektek a könnygázpalackot!

Kedves Marslakócska!
Üzenem Neked, hogy menj be abba az irodába, ahol elszámolták a fizetésed, és reklamálj. Szerintem ki fogják fizetni ha már egyszer megígérték. Semmi okuk nincs szaros pár ezer forint miatt lejáratni a saját cégüket. A negatív reklám erejével Ők is tisztában kell, hogy legyenek, ezért nem hiszem, hogy meg akarnának Téged, vagy bárkit károsítani. Hülyék lennének! Szerintem egy egyszerű tévedésről van szó, vagy rossz kommunikációról és ennyi, nem kell ezt felfújni. Elég akkor, ha tényleg nem kapod meg azt a pénzt. Majd akkor. Én még az októberi fizetésemet sem kaptam meg, mert a fővállalkozónk tartozik. Akkor most én is cikkezzek, hogy így a kurva anyját, meg betöröm a szélvédőjét a ....nevű Multi építőipari cég vezetőjének?...Én két hónapja várok, és tudom, hogy mi az oka a késésnek és nem vagdalódzom...Mr. Books csak egy napja nem kapta meg a teljes fizetését, és máris cikket ír. A sok ostoba hozzá hasonló meg még támogatja is. Mindig tudtam, hogy sok marha van ebben az országban, de hogy ennyi?