Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Józsi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..
A Józsi 2008.12.12 10:50:47
Én éveken keresztül dolgoztam iskolaszövetkezeteken keresztül, és az ottani vezetőkkel nagyon jó kapcsolatot ápolok. Többek között Fehérváron is. Nekem is voltak gondjaim sokszor, de ott is csak emberek dolgoznak. Ha a boltban elszámolja magát a pénztáros, akkor egyből beírok egy újságba, látom ez a megoldás…éljen a nagy demokrácia!
Kedves Jemi! - Jemi 2008.12.11. 12:38:14
Szerintem Te egy gyökér vagy! Ne egy hölggyel keménykedj bázzz! Ő is csak a munkáját végzi, és gondolom Te is csak egy ember vagy, és szoktál hibázni. Bár ilyen komment után ebben kételkedem.
Kedves Mr.Books! - Mr.Brooks 2008.12.11. 12:48:55
Én is dolgoztam diákként, és volt amikor valami probléma miatt nem kaptam meg a fizetésemet, de akkor kinyitottam a pici szám és reklamáltam. Nem egyből a sajtóhoz fordultam, mert tudtam, hogy azzal csak magamat járatnám le, ahogyan most Te is ezt teszed. Az újságírók sokszor az igazság egy részét írják csak le a többit meg úgy kerekítik, ahogyan Ők akarják, és csak azt nézik, hogy mekkora az ügy hír értéke. Szóval gratulálok a meggondolatlanságodhoz! Ez minősít Téged.
Kedves Genyó Kapitány! - genyó kapitány 2008.12.11. 12:56:08
Sok ilyen munkát kívánok még Neked! Ha ennyi eszed van!
Kedves Passzivista! - Passzivista 2008.12.11. 12:59:10
Én nem dolgozom egyiknél sem, de ismerek jópár talpig becsületes diákmunkával foglalkozó embert, Akik nem férgek, viszont olyat is, Akik azok. Ne általánosíts! Ha bemész a boltba és megveszed a gumit, amit felhúzol, hogy ne szaporodj tovább, akkor is lenyúlnak, azt bezzeg nem veszed észre. Neked is gratulálok a megnyilvánulásodhoz!
Kedves ÉnmegénmegazIrén 2008.12.11. 13:44:09
Igazad van teljesen. Fel kell nyomni Őket a picsába, de csak akkor, ha úgy érzed, hogy igazad van. Mert ha perre kerül a sor, akkor az erősebb kutya baszik. A szégyenfal sem rossz, de én úgy hallottam, hogy a cikknek csak egy pici igazságtartama van és semmi több, csak az író önhatalmúlag felfújta.
Kedves Were! - were 2008.12.11. 14:24:51
Az már bűntény lenne. Na azt szerinted egy újságíró mennyire fújná fel? De látom a Te szellemi szinted is megragadt valahol kibaszott mélyen, ha ilyen tanácsokkal látod el az embereket. Hihetetlen, hogy itt tartunk. Neked is gratulálok!
Kedves Kangörény! - Kangörény_ 2008.12.11. 15:19:29
Te írtad meg a nagy jót. Engem csak egyszer szopatott meg egy iskolaszövetkezet, aztán figyeltem rá, hogy mindig minden le legyen írva. Ennyi. Nem is reklamáltam akkor.