Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotyoriheni

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, most nem a mindent megszépítő reklámfotókról, a cseles kuponakciókról vagy a csirkebőrös McNuggetsről lesz szó. Ezúttal a BigMac játssza a főszerepet egy utcai átverésben, ami a többi marketingfogással szemben kifejezetten viccesre sikeredett. A kampány kiinduló…..
A nemrég az első idei városi rangadón győzedelmeskedő Nets most Bostonba utazott ismét vérre menő csatát vívni, de azt senki sem gondolta volna a mérkőzés előtt, hogy ez majdnem szó szerint így is lesz. Ugyanis az elején mindenkit csak az érdekelt, hogy vajon Rajon Rondo képes…..
hogyvolt Jersey Shore 4x04 2011.10.10 08:00:00
Ott tartunk, hogy a pokol kapuja ugye nyitva van. Ronnie és Sammi újra járnak, Snooki tagadja, hogy lefeküdt volna Mike-kal, a kettő külön is elegendő indokot szolgáltat a Jersey Shore-ban ahhoz, hogy három rövid után valaki kapjon egy pofont, de együtt olyan csillagállást…..
Az alkotmányügyi bizottság ülésén az utolsó pillanatban leállították a dohánytermékek idei és jövő évre tervezett adóemelését – ennek eredményeként az állam 20 milliárd forintnyi adóbevételtől esett el a tömeges elbocsátások és költségvetési szigorítások időszakában. “A dohánylobbi erősebb volt,”…..
Régóta nem írtam már, amiért ezer bocs, de a szép, napsütéses idő ellenére, munka fronton az elvárható novemberi időjárásnak megfelelően behavazódtam, és csak most sikerült kiásnom magamat a teendőim lavinája alól. Tudom, ez nem kifogás, mint ahogy ugye a fejfájás sem szex…..
Konrad Films Welcome! 2008.12.11 10:57:00
Azt, hogy kik vagyunk és miért forgatunk filmeket, megtalálod a honlapunkon. Itt viszont szemezgethetsz a kínálatból. Lássuk csak:Van egy 5 részes sorozatunk, továbbá autós, motoros, biciklis, focis, bunyós, parás, vegytiszta akciós, csulás, üzletelős, klipes, hegyi lényes,…..
szotyoriheni 2008.12.11 21:51:06