Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seyfer

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég volt nálunk egy videó arról, hogy az egyesült államokbeli Apple Store-okba kecskét is be lehet vinni, senki nem szól. Most a polgári engedetlenség egy magyar formáját láthatjuk, Attis lőtte a képet az Alléban található StarKing boltban. A lényeg a kijelző jobb felső…..
Seyfer 2011.08.01 20:31:38
@Enrico Palazzo: Pedig hidd el, hogy nem egy bonyolult dolog az appok vissza tétele, sőt, még időben sem sok;) Valamint az iTunes sem egy ördögi dolog. Kérj valakit, hogy mutassa meg, ha egyedül nem megy. Rá fogsz jönni milyen egyszerű.
...és nem történik semmi különös. Kevesebb, mint három hét, és a gyerekek mennek haza. Velük együtt a counselor-ok is, vagyis nagyjából 150-en maradunk, de inkább kevesebben. Mi még egy hétig fogunk maradni utánuk, mialatt lesz egy church camp elnevezésű pár napos vallásos…..
My Adventures Utazás 2011.07.20 04:33:00
Ez az egész nyári munka alapjáraton arról szól, hogy munka és utazás. Haza lehet vinni a pénzt, de szerintem mindenki tudja, hogy többet kaphat itt azért a pénzért az ember, minthogy otthon költse el. Én sem teszek másképp, így kereken egy hónappal az alább leírtak esedékessége…..
A New York-i 14. utcában található Apple Store-ban már keményen dolgoznak az alkalmazottak a díszletek átrendezésén. Mivel most már hivatalos, hogy ma bemutatkozik az Apple új operációs rendszere, nem kell titkolni, hogy lionos posztereket raknak ki a falra, de a képen az is látszik,…..
Most örülünk, mert megcsinálták az internetet, és kb fél kettőtől 5ig szünetet kaptunk. Alig, hogy megkaptuk az új golfkocsit, már ki is adta a parancsot a főnök, hogy nyírjuk ki, mert egy kalap szar, és adnak majd újat, az csak jobb lesz (itt ez a módja annak, ha szeretnél újat.…..
 … és általában úgy van, lent megtalálsz a DODGE-ban." Vagy a Cart-ban, ami a golfkocsi neve itt. Eljött tehát az idő, hogy beszéljek a munkaeszközeinkről. A személyzet közül Bandival ketten vagyunk (jó.. még a security-sok is) akik vezethetünk autót, illetve golfkocsit,…..
My Adventures Búcsúbulik letudva 2011.06.12 12:58:00
 Tegnap a várva várt legnagyobb is megvolt. Gondoltam, hogy ide sokat nincs is mit írni, inkább szavak helyett "beszéljenek" a képek, viszont ahogy átnéztem őket, rájöttem, vannak akiknek nagyon is bőbeszédűek lennének, uh nincs mese, cenzúrázni kell. Volt másnaposok feeling,…..
My Adventures Viszlát Budapest :( 2011.06.03 10:14:00
Múlt héten hazaköltöztem. Másfél év. Ennyi ideig itt múlattam az időt Pesten. A fenébe is, jó volt :) Na nem ám a Keleti környéke éjfél tájt a "színkavalkádban" (mert ott laktam), volt azért sok más is. Sok minden hiányozni fog: a csoporttársak (sajnos mindannyian…..
Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, de még vártam a megfelelő alkalomra és egy nyugodt, türelmes pillanatra, hogy nekiálljak táblázatokkal meg diagramokkal vacakolni. Mert a negyedéves jelentésekben mindenki csak az iPhone-eladások, iPad-eladások növekedésére koncentrált, meg a…..
Nem, nem kell törni hozzá a készüléket. A tegnapi Verizon sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a CDMA iPhone 4 egyszerre öt készülékkel is meg tudja osztani az internetkapcsolatát, és a hírek szerint a soron következő iOS-frissítéssel a GSM iPhone 4-ek is megkapják a…..
Seyfer 2011.01.12 16:18:09
@uukk: Ezt akartam én is írni, hogy van alternatív megoldás már erre régen, de aki a jailbreaket leszarja az leszarja..
Láthatjuk, hogy a Smart tarifával nagyjából ugyanazok az árak és a csomagok, szinte csak százasokkal tudott játszani a Vodafone. A Smart csomagok több választási lehetőséget engednek, de a 200, a 400 és a 600 (Vodánál 500 és 700) lebeszélhető percet tartalmazó díjakat…..
     A vár egy kis szigeten található a Néva folyó eredése és a Ladoga tó között. Az erődöt 1323-ban Moszkvai Jurij aki Novgorodi herceg is volt a Novgorodi Köztársaságban (egyesek szerint az eddigi egyetlen demokratikus rendszer Oroszország területén)…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Seyfer 2010.11.09 10:30:06
Az Apple és az EU megállapodásának köszönhetően vége annak a gyakorlatnak, hogy az Apple által gyártott telefont csak a mobilszolgáltató szervizelheti. Ez továbbra is így van a hazai szolgáltatónál vásárolt készülékek esetében, de a külföldön vásárolt telefonok…..
Szentpétervári portya Utazás 2010.10.17 15:14:17
     Lassan már szokásommá válik, hogy egy utazás nem történhet meg valami rendkívüli esemény bekövetkezte nélkül. Ez bár közel sem volt annyira kalandos, mint a múltkori, de azért egy pár sort megér. Most a csomagom volt röpke 8 kilóval több a megengedett…..
Múlt pénteki a pletyka, de nem tehetjük meg, hogy elhallgassuk itt az Appleblogon: egy ideig vetélytárs nélkül maradt az iPád. Fontos hír ez, hiszen a legnagyobb konkurencia dőlt most ki, amit a pc-s tábor véres kardként hordozott körbe annak bizonyításául, hogy az iPad mennyire…..
Őszintén szólva nem számolgatom megszállottan a mobilköltségeimet. Akkor hagyom abba a beszélgetést, amikor nincs több mondanivalóm, és nem, amikor a másodpercmutató az 59-eshez ér. Fogalmam sincs, mikor van a csúcsidőm, és sms-ben is annyit szoktam írni, amennyit…..
Seyfer 2009.11.22 23:58:20
@breQ: azt hiszem egy - jelet kell tenni a szöveg elé, első karakterként.
Nos, már elérhető a weben a VIP Solutions új webes csetalkalmazása, a teljes mértékben Jabber-alapokon készült Jabbear. Az alkalmazás nagyjából azt tudja, amit a Meebo: egy felületen kommunikálhatunk GTalk-os, MSN-es, yahoos vagy ICQ-s ismerőseinkkel.Miért jobb, mint a Meebo vagy a…..
Seyfer 2009.09.20 19:11:28
@poTomek: pidgin
Olyat kaptok ma, hogy elájultok: azt ugye eddig is tudtuk Gwynethről, hogy iPhone-t használ, meg hogy az átlátszó ruha nem áll jól neki, meg hogy volt pár közös pucér képe Brad Pittel, amik hát nem sikerültek valami jól.Na de arról volt-e már szó, hogy milyen neved adott a…..
A Devteam közzétette az iPhone OS 3.0-ás operációs rendszerhez tartozó Pwnage Toolt. (A hackerek nemzetiségéről egyébként sokat elárul a post címe: trois, drei, три, három!)A jailreaket nem érdemes feltenni annak, aki jelenleg yellowsn0w-használó, ugyanis az ultrasn0w még nincs…..
Appleblog Mégis lesz iPhone nano? 2008.12.23 08:26:00
Mint már korábban leírtam, elképzelni sem tudok egy kisméretű iPhone-t, viszont újabb jelek utalnak arra, hogy az Apple ilyen lépésre készül. Legutóbb az iDealsChina kezelte kész tényként az új telefonok eljövetelét, tudomásuk szerint a kisméretű tokokat már elkezdte gyártani…..
Stan Veit megírta memoárját! Gondolom azt kérdezitek, ki a tököm az a Stan Veit? Nos, a Computer Shopper magazin kiadója és szerkesztője volt régen, azelőtt meg a számítógépipar útjait egyengette. Egyike volt azoknak az embereknek, akik ide-oda mozgatták tőkéjüket, ezzel pedig…..