Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Kapusi Viktor

29 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Zorn 2008-ban készítette el a "The Rain Horse" című albumot amely a Filmworks sorozatban jelent meg. Ez a darab véleményem szerint a valaha írt legszebb zene ! ( legalább is számomra )  A zenészek (mint mindig) kiválóak. Greg Cohen (Masada, Alhambra Love Songs, Music…..
Massive Attack: Egész munkásságMycale: Book of Angels 13 (www.myspace.com/mycalevocalgroup)Massive Attack: Heligoland (massiveattack.com)John Zorn: In Search of the MiraculousDreamers vol. 3Moonchild vol. 5 (Procul. O Procul Este. Profani.)Mike Patton: Speciális számok ( közös munkák, ritka…..
Zorn legújabb alkotásának a tárgya ezúttal a nők. Egy újabb album Zorn legérdekesebb, legeredetibb sorozatában, a file-card sorozatban amibe olyan nagyszerű albumokat sorolhatunk mint pl.: Godard, Spillane, Bribe. A lemez négy számból áll, három 10 perces fő részből és egy rövid…..
                 Letöltheted innen: http://rapidshare.com/files/261180715/13dsgd76G.rar..
 Az Ipecac Recordings (Patton elvetemült kiadójának) 10. születésnapja alkalmából Greg Werkman-t (Patton mellett az Ipecac Recordingsnak a másik alpító tagját) meginterjúvolta a Rock-a-rolla magazin a 3 régen beígért Patton projektek haladásáról.Az új…..
Mr. Kapusi Viktor 2009.07.19 20:22:24
@busoka: Kössz! Ez most jól jött.
 Nincs semmilyen kikötés, aki akar jöhet társszerkesztőnek, a lényeg, hogy nagy ismeretsége legyen az Avantgarde és az experimentális zenei életről. Akit érdekel a dolog az írhat a viktor333@freemail.hu e-mail címre vagy msn-en is elérhet…..
Akinek a Dreamers bejött annak minden valószínűséggel az O'o a kedvence lesz, akinek pedig a Dreamers nem jött be annak az O'o be fog jönni! Zorn újabb lemezei közül (a Crucible és az új Masadán kívül) egyik sem sikerült olyan ütősre mint az O'o ! Bár a stúdió felvételt még…..
 Erre a különleges 12. Book of Angels lemezre Zorn az öt legnagyobb modern és avantgard jazz zenészt választotta ki, hogy eljátszanak 9 gyönyörű dallamos Masada számot. A lemez különbözik az összes eddigi megjelent Masada albumtól. Tulajdonképpen egy gyönyörű klasszikus jazz…..
  Egy Tv interjú Zornnal melyben azt ecseteli, hogy az egész élete munka ám neki nem akkora megterheltetés mivel szereti csinálni. Emellett a kiadójáról is beszél (a Tzadikról), elmondja hogyan működik, hogyan tudja fenntartani. Igen különleges videó mivel Zorn kifejezetten…..
Zorn eddigi legnyugisabb, legdallamosabb albuma, amit egy zongora trióra írt (Rob Burger, Greg Cohen, Ben Perowsky). A számok a San Francisco Bay területén élő nagyhatású művészeknek szólnak mint például: Vince Guaraldi, Henry Mancini, Ramsey Lewis, Mike Patton, David…..
Teljes album lehagyott számokkal és a már ismert számok demó verzióival.Számlista: Seven Years To HellDeserve the SleepLiving the DreamBigfoot is RealButtons on the ShirtWeird About MoneyThe Horrible Things We SayAtlas FaceThe Mistaken PowerMissing the PointDain BramageLetöltheted…..
 Két elérhetetlen szám melyek lemaradtak a Disco Volante lemezről !!!!!+!Először egy Kanadai ismerősömtől hallottam, hogy létezik két kiadatlan szám a Disco Volante-ről, de azt mondta lehetetlen megszerezni. Körülbelül egy hónapig nyomoztam mire kaptam egy nevet akinek meg…..
Mr. Kapusi Viktor 2009.05.10 21:15:28
 Bar Mckinnon régen rebesgetett mesterműve az Umlaut végre elérte Magyarországot! Ráadásul ingyen egy verseny keretében! A http://stubbadub.com ugyanis meghídetett egy versenyt ami három kérdésből állt1. Hol él Bar Mckinnon 2. Umlaut bandatagok nevei3. Melyik számon dobolt…..
Track listing01.Kickin’ (01:32)02.Chelios (02:34)03.Sweet Cream (Redux) (02:35)04.Organ Donor (02:10)05.Chickenscratch (01:36)06.Tourettes Romance (01:29)07.Doc Miles (01:03)08.El Huron (02:02)09.Tourettes Breakdance (02:23)10.Juice Me (01:12)11.Hallucination…..
Nos aki szeretné Mr. Patton-t a szigeten látni annak nincs más dolga mint hogy rákattint erre itt , és beírja Patton összes együttesét plussz amit szeretne. A Faith No More-ra nagy esély van mivel most álltak össze és pont Európában turnéznak de mivel én nem vagyok egy nagy FNM…..
John Zorn immáron 50 filmzenét készített és mindegyikben egy újabb arcát mutatta meg. 2008 ban egyszerre négy Filmworks albumon dolgozott (XIX, XX, XXI, XXII) és a Crucible-on amikor Marc Ribot informálta hogy legjobb barátja Natalia Almada dokumentum filméhez Zorn zenéjét szeretné. A…..
Az Ausztrál Bar Mckinnont a Mr Bungle és a Secret Chiefs 3 tagjaként ismerhetjük. Az Umlaut pedig az ő rajzfimes, pop-os, filmzenés (Burt Bacharach által inspirált) Jazzes katyvasza azaz a most alakult  bandája. Az albumon egy szám erejéig Patton is megjelenik (igen énekel rajta nem…..
Mike Patton most készítette el első nagy mozifilmes "major motion film" soundtrack lemezét. Igaz az albumon halhatóak lesznek más előadóktól is számok (pl:Linkin Park...stb.) de nagyját Patton csinálja.. A Film Április 17-én kerül bemutatásra. Több infóért…..
A Buck Jam Tonic egy dupla lemez, amelyen a Painkiller egy "elfunkysítottabb" lájtabb verzióját halhatjuk a felállás kb. ugyanaz mint a Painkillerben azzal a különbséggel, hogy itt Tatsuya Nakamura dobol. Az album 2003-ban jött ki a Japán Wilddisc kiadónál az album első fele…..
 Egy hihetetlen improvizatív és free jazzes feldolgozása John Coltrane Spiritual című 18 perces számának ,Zorn előadásában. Letöltheted innen: http://www.mediafire.com/?5gzizrqxxmj..
A 2009-re tervezett cikkekből egy kis ízelítő :1. Mr.Bungle- 3 nagyon ritka kiadatlan szám a disco volante-ről (Spy, Coldsore, Squeeze me macaroni)2. Buck Jam Tonic újra, most Tokyo-i mixel együtt3. Project (Greg Pattilo, Eric Stephenson,Peter Seymour)4. John Zorn: Filmworks XXIII: El…..
Egy órányi interjú és hanganyag a BBC rádió - Jazz files sorozata keretében. Az albumon rengeteg új információt halhatunk Zorn pályafutásáról és sok ismeretlen, kiadatlan Zorn jammet, improvizációt és számot halhatunk (Pl.: Thelonius Monkot játszani is halhatjuk a mestert) . Az…..
  Amikor híre ment hogy Mike Patton tiszteletét teszi nálunk, az embernek két választása akadt: vagy türelmesen kivárt „hiszem ha látom” alapon, itt többek között a tavalyi, Mokka Cukában meghirdetett Peeping Tom koncertre gondolva, vagy már rögtön harcba…..
 Mivel karácsonyra a Painkiller Collected Works-öt fogom kapni és mert kérték hogy rakjam föl nesztek itt van! És még mellékeltem két extra albumot a Buck Jam Tonic-ot ami egy lájv felvéltel nagyjából Painkiller felállásal (Mick Harris helyett Tatsuya Yoshida dobol) és a…..