Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrTeufel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Répatorta van? Busz 2011.04.14 13:17:00
Ez egy hétfői bejegyzés, csak nem volt érkezésem feltölteni eddig:) Épp a buszon üldögélek, Valencia felé. Legalábbis őszintén remélem… És lesz is hol laknom, Juan felajánlotta, hogy maradhatok nála 14-ig, utána nem tudom pontosan, mert csak 16-án tervezek továbbmenni.…..
MrTeufel 2011.04.14 20:06:25
Répatorta van? Tavasz 2010.03.15 22:03:00
Végignézve a blogbejegyzéseimen, mindegyik ugyanúgy kezdődik, most megpróbálok ezen változtatni:) Itt minden zsír, folyik az élet. Bálint pénteken Berlinbe távozott, azóta az én magyarulbeszélési lehetőségeim igencsak lekorlátozódtak, ami bizonyos szempontból jó, de…..
MrTeufel 2010.03.18 23:05:51
Itt ülök a mainloungeban, és nagyon sok az ember. 8-kor kezdődik a Pub Quiz, amire 1 fontért lehet nevezni, és ha elég sok hülyeségre tudsz válaszolni, akkor lehet 30 fontot nyerni kb, úgyhogy beneveztem, állítólag jó móka. Tegnap román és spanyol hostellakók jóvoltából…..
Répatorta van? Kimaradt jelenetek 2010.03.05 17:31:00
 Itt ülök a csendes loungeban, és mellettem ül az olasz Galamb (Galambos Péter) Az egy dolog, hogy hasonlóan néz ki, de pontosan ugyanolyan a hangja. Teljesen furcsa. Hihetetlen, hogy egy embernek ilyen hangja legyen. De, hogy kettőnek! Ahányszor megszólal felkapom a fejem, és…..
Répatorta van? Hostelife 2010.03.01 22:52:00
 Úgy tűnik elérkezett az az idő, amikor annyi minden van, hogy nem írok blogot... De most van egy kis időm, és erőm, hogy mégis írjak. Nem tudom, hol fejeztem be a múltkor, de az biztos, hogy még jó volt az idő.  Szerdán érkezett meg Nusi, és költöztünk a Hostelbe.…..
Répatorta van? Múzikká 2010.02.14 21:28:00
   Sikerült összeszednem magam annyira, hogy írjak ide megint. Na nem mintha annyira hiperszuperelfoglalt lennék, inkább csak egy kicsit talán lusta. Pénteken alig félórával felkelés után (fél háromkor) felhívott David az antikváriumból (amúgy megtudtam, hogy angolul is…..
Nem kér a szponzorok felirataiból autóira a Forma-1 idei verhetetlen konstruktőre a Brawn GP. A Hondától „örökölt”, Ross Brawn által vezezett csapat autói – bár Jenson Button az eddigi hét versenyből hatot megnyert, egy versenyen pedig a második helyen végzett…..
Nincs Válság A paranoia kora 2009.04.16 09:35:00
Ez nem egy újabb emo zenekar neve, vagy egy külvárosi rockkocsma speciális rendezvénysorozata, hanem egy valós probléma, mellyel nem igazán szembesülhetünk direkt módon a hétköznapokban, hiszen magunk is részesei vagyunk.Zaklatott vagy, egész nap pörögsz, de úgy érzed…..
Van valaki, aki komolyan elhiszi, hogy a válság kényszerítette ezt a kajáldát az ízlésesség és ötletesség határát még alulról sem súroló, ellenben szemmel láthatóan komoly anyagi ráfordítással járó plakátok legyártatására? Hát nem. Pusztán beálltak az emberek…..
Egyetlen fia segít megoldani a problémáinkat és meghal a mi bűneinkért kifizeti a törlesztőrészleteinket. Nem kell hozzá más, mint a varázserőt korlátlan hitelkeretet biztosító American Express hitelkártya.Eközben megtudhatjuk, hogy a hitelből emelkedő életszínvonalat…..