Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyvedb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2007. évi LXI törvény módosította többek között a Gazdasági Társaságokról szóló törvényt és a cégtörvényt is. Az idén szeptember 1-ig elõírt módosítási kötelezettség kitolódik 2008. július 1-re, és költségmentesen végezhetõ el, bizonyos esetekben pedig szükség…..
Egy becsületes Zugügyvéd olvasó arra kíváncsi, hogyan tudja legálisan és biztonságosan  kiadni a nyaralóját. T. Zugügyvéd! Egy nyaraló bérbeadása milyen jogi kötelezettségekkel jár? Többen jelezték, hogy bérleti díj ellenében szeretnék igénybe venni a…..
Az egyik legnehezebb dolognak a cégalapításban, a megfelelő ügyvég megkeresését gondoltam. Lassan két éve élek Budapesten, és még közelében sem jártam egy ügyvédnek sem, így fogalmam sem volt hogy kezdjem. Természetesen az internet előtt kezdtem ezt is, végignéztem a…..
Subba Ingatlan varázsgömb 2009.01.14 12:27:00
Minden ember életében eljön a pillanat, amikor ingatlanvásárlásra adja a fejét, vagy mondjuk véleményeznie kell egy lakást amit ismerőse vásárol. Kiaknázatlan területre tévedtünk amikor az ingatlanpiacot figyeltük. A stílus, amiben az ingatlanügynökök zöme szól a…..
ugyvedb 2009.01.19 12:37:05
Az alábbi, nem túl bonyolult munkajogi problémát az ónos esőre és a szmogriadóra tekintettel teszi közzé a Zugügyvéd.  Kedves Zugügyvéd!Kérem segítségét az alábbi problémában, amely – gondolom - nem egyedieset mostanában.Szerdán ónos eső esett, ami miatt én…..
ugyvedb 2009.01.19 12:32:23
Érdekes jogi alapvetéseket vet fel az alábbi levél, a MÁV általános szerződési feltételeiből lehet kiindulni, de a sztrájkért való felellőséget majdnem biztos, hogy az kizárja. Kedves Zugügyvéd!A mostani sztrájk kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy milyen jogcímen…..
ugyvedb 2008.12.18 17:44:10