Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsákdölór

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nibh libero, blandit at sollicitudin ac, ullamcorper a quam. Nullam varius pretium leo, eu feugiat ipsum tincidunt eget. Etiam id nisi nisi. Quisque at egestas enim. Vestibulum placerat felis non purus malesuada ultricies.…..
zsákdölór 2010.03.04 21:55:13
Múlt szombaton Orbán Viktor, volt és leendő miniszterelnökünk Szentpétervárott járt az Egységes Oroszország Párt - tudjuk, Putyin és Medvegyev hátországa - XI. Kongresszusán. A látogatás, valamint a Putyin és Orbán közötti megbeszélés okáról és valós céljáról vajmi…..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In purus lorem, blandit quis sagittis non, vulputate aliquam mi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus felis eu mi venenatis tempus. Praesent porta varius enim, et feugiat nibh aliquam quis. Mauris tempor lacus…..
zsákdölór 2009.06.17 00:26:10
Eredetileg De Gaulle-kötetekkel szerettem volna megdobálni Daniel Cohn-Benditet, a 68-as párizsi diáklázadások egyik botcsinálta vezérét, aki azóta belenyárspolgárosodott (lásd "Nem a párizsi barikádokon van!" c. cikkünket) az Európai Parlament zöld pártjának alelnöki…..
zsákdölór 2009.05.04 12:33:59
@Vendéan (dszg): Felesleges feltárni? Pedig én azért szerettem a Konzit mert nem vagdalkozott hanem érvelt. Rossz helyen járok?
Vagy különösen rútul berúgtak az MSZP grafikai stúdiójában, vagy valóban egy egészen váratlan állomáshoz érkezett az elmúlt hónapok elszabadult káosza a szocialista pártban. Míg az SZDSZ rezignált haikukat nyomtatott az óriásplakátjaira, addig a szocik élénk színű,…..
A Forsense legújabb közvélemény-kutatása már az EP-választásra fókuszál. Április második hetében nagy valószínűséggel a következő eredmények születtek volna:A biztos részvételt ígérő és pártot is megnevező válaszadók közül 63 százalék szavazna a Fideszre, 27…..
zsákdölór 2009.04.28 20:03:27
@Wahun: Izé, a statisztikai hibahatár szerintem 1 százaléknél nem értelmezhető, érted, 1000 fős minta (gondolom), vagy van ott 10 LMP szavazat vagy nem :) Persze nem vagyok statisztikus, szóval az is lehet h a 2-3 százlalákos hibahatárnál akár negatívba is mehet az LMP ;)
Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..
zsákdölór 2009.04.11 19:21:55
@thorwald: Egyetértek, az tényleg kivételesen jól sikerült, laikus szemmel.