Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sigee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
A februári témám, úgyis, mint tematikus hónap, a website ergonómia. Bár egyre többen beszélnek erről a témáról, mégis fontosnak érzem összefoglalni a legfontosabbakat ebben a témában is. Hogy miért? Lássuk csak.Egy cég websiteja az interneten a cég maga. Ha valaki egy számára…..
A banner eredetileg nem volt más, mint Az Internetes Hirdetés. Vagyis nem igazán használt senki más megoldást, csak a bannert. Így aztán minden oldalon, amelyik pénzt akart keresni, találkoztunk bannerrel, sőt találkozunk vele a mai napig.A banner ebben a tekintetben nem változott, ma…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..