Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PMester

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
PMester 2012.06.20 08:48:14
Hasonló dolog történt velem tavasszal, de szerencsés kimenetellel. Az én telefonomat nem ellopták, hanem 3 hónapos korában vettem egy másikat, ezt pedig odaadtam édesanyámnak, akinek kiesett a táskájából, de mivel falun lakom, bíztam benne, hogy megkerül, így csak a simet tiltattam le. Pár héten belül kaptam is egy sms-t a mobilkövetőtől, amivel azonnal elmentem a körzeti megszívotthoz, aki azt mondta, semmit nem tehet. Sikerült kinyomoznom, hogy kinél van, és megkerestem a papírokkal, stb. Persze tagadták, hogy náluk van, és amikor megcsörgettem a mobilkövetős számot, egy másik telefon csörgött ki. Erőszakkal nem mehettem be, így annyiban maradt a dolog, munkaszüneti nap következett, de a következő héten bementem a t-mobile-hoz, hogy letiltassam az imei-t. Egy hirtelen ötlettől vezérelve előtte még bementem a körzeti rendőrkapitányságra, bár nem bíztam semmiben, miután már beszéltem a helyi rendőrrel. Ott megtettem a feljelentést, elmondtam, hogy kinél van a mobilkövetőtől kapott szám, stb. Másnap kijött ugyanaz a rendőr (látszott rajta, hogy nincs sok kedve dolgozni) Még egyszer elmondatta velem a történteket, elment, majd 10 perc múlva megjelent a telefonommal. Ezután már egy 2GB-os micro SD miatt is házkutatást csinált, míg a telefonért lépni se akart. Persze túl sok párhuzam nem vonható, az én szerencsém az volt, hogy hozzá nem értő találta meg a telefont, aki még egy gyári resetet se csinált rajta, illetve az, hogy nem tiltattam le egyből az imei-t.
Most ott tart a dolog, hogy szabálysértési eljárás miatt szeptember 18-ra mehetek tanúként a bíróságra. Ha nem megyek, előállítanak és büntetést kell fizetnem, míg ha a "vádlott" nem megy, semmi nem fog történni, mert nincs jövedelme, így nem tudják megbüntetni. De legalább a telefon megvan.
Életem Ádámmal A televízíó 2009.01.14 22:27:00
 Megint itt vagyok, a második otthonomban. Sajna Ádám is. Vettem egy TV-Boxot, hogy ne kelljen a szomszédba menni Barátok közét néznem. Előtte kérdeztem őt, vesszük-e közösen, de azt mondta, ő nem néz úgyse tévét. Erre ma reggel, mikor éppen egy érdekes műsor volt a…..
Életem Ádámmal Zuhanyzás 2008.12.22 22:17:00
 Tegnap reggel, amikor felébredtem, egy használt fecske volt a szoba közepén. Ádámka megszokta, hogy otthon elpakolnak utána, de nem tudom, mire számított, hogy majd én mosom a gatyáit? Már a harmadik cellatársunk is bent volt, Zsoltinak hívják, így már ketten nézzük…..
 Tegnap figyeltem, ahogy reggelizik. Egy doboz tej csavaros tetejének felbontásával küzdött, végül feladta, és megkért, hogy nyissam ki neki. A cserkész ahol tud, segít, hát kinyitottam, és elmagyaráztam a csavarmenet működési elvét. Nem hiszem, hogy megértette, mert ma…..
 Éjszaka rá kellett döbbennem, hogy iszonyatosan horkol. Szerencsére, ha belerúgok az ágyba, tart egy kis szünetet. Csak így meg a lábam fájt reggelre. Amikor elmondtam neki, azt mondta, ez nagy szemétség. Mert az, hogy nem lehet tőle aludni, az nem? Tegnap elmentünk sörözni,…..
Ma belépett az életembe... Az ágyon ültem, ő meg becsattogott a cuccaival. Azt hiszem nem látott meg, pedig benne voltam a periférikus látómezőjében. Kicsit vaksi. És süket is, mivel csak a második köszönésemtől ugrott egy nagyot hátra. Ha mondok valamit, vissza kérdez:…..