Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fancs

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freebo tehát halott, a baba viszont nagyon is él. A látszatra tehát adni kell, bár fene tudja, Dex (aki ebben a részben metaforikusan az oroszlán szerepét tölti be, ha már ez a címe a résznek) talán még élvezi is a bevásárlást kis családjával, legalábbis szívesen őgyeleg a…..
A Nő tehát terhes, a Férfi meg gondterhes. Hát ja, nem ez a tökéletes nyitómondat, főleg nem egy aktuális Dexter részhez; részemről sokkal szívesebben látom Dextert gyilkolászni, mint terhestornán, ha nem így lenne a Jóban-rosszban hogyvoltot vállaltam volna el, tisztelettel. El…..
Elég erős képpel kezdünk, az egész rész nagyon pörgős, aláfestésnek pedig megkapjuk Johnny Cashtől a „When the man comes around” c. számot. Ez alatt egy pasas (feltehetőleg már nem szomjas...) hazahajt, eldobja a csikket, majd mielőtt bemegy a házba, rágyújt a…..
Namármost. Fernandónak van egy jellegzetes győzelmi öröme, mostanában elég sokszor mutathatja be. Kinyújtja a kezét előre, mintha azt mutatná: 5, és ordít hozzá. Tudja valaki, hogy ez mit jelent, vagy miért csinálja?Ezek után ellágyul a tekintete, és küld egy puszit valakinek,…..
Három meccs, mondhatnánk - ha nem akarnánk a dolgot túlbonyolítani -, három labda híján négy orosz lánnyal, viszont azt a három labdát, azt Serenának hívják, ami azért némiképp bezavar a képbe.Mert Serena azért Serena ugye.Ha rajtam múlna, lenne egy év edzője díjátadó is,…..
Ott hagytuk abba, hogy Lejla megérkezett a Jimenez-viskóhoz, Doakes meg odabent, rács mögött áll, lövése sincs, ki lehet ez a csaj, de talán kiszabadítja. Hahó, ki van odakint? Segítsen, vigyen ki! Lejla fog is egy baltát, lássuk, mi lesz ebből.Előbb azonban váltunk, Debra készíti…..
fancs 2009.01.28 15:23:14
@báró Csekonics: Ez a fadoboz meg a monológ nekem is ugyanígy feltűnt.
Én azt sajnálom, hogy itt a sorozatban Dexter néha esendő ember, pedig az én képzetemben ő szent és sérthetetlen.
ESP - FRA 2:0 g: Verdasco 188' Nadal 148'...
Salakblog - Minden, ami tenisz Este 2009.01.27 11:32:00
Csak mert néhányan félreértették.Amikor Djokovic esti programot kért és nem kapott a szervezőktől, akkor azt nem Federerrel szemben kérte és nem kapta, hanem Jelena Dokiccsal szemben...
Az is biztos, hogy Andynek jól jött, hogy tegnapelőtt Djoko hajnal fél háromkor végzett Baghdával. És az is bizos, hogy annak idején, mikor Andy szintén túlórázott egy keveset Younes ellen, tisztességgel végigjátszotta a maga elődöntőjét.Schüttlerrel. Esélytelenül. Nem…..
Sokan, kik sok meccset láttak, de sosem tapasztalták meg milyen a tenisz belülről, hajlamosak azt gondolni, hogy értenek hozzá.És értenek is.Csak nem annyira.Ilyenkor kell hallgatni a legjobbakra.Roger és Nole megmondta: Andy Murray nem közülük való.Még nem.Csak sokan nem hittek…..
Egy rémálommal nyitunk, minden tiszta vér, beleértve egy kislányt is, Rossi ügynök felriad, majd a karkötőt szorongatja, amin a 3 fej és név van, tehát megtudjuk, hogy a szupertitkos múltbeli esetről van szó, ami miatt visszajött a B.A.U.-ba. Ezek után ráront az igen morcos és…..
Díszdobozos DVD-t venni jó dolog: egyrészt jó nagy is lehet az ajándék, meg nehéz is, így az ajándékozott azt hiheti, hogy aranyrudakat, esetleg Nintendo Wii-t rejtenek a dobozok, pedig "csak" mondjuk egy Elnök emberei összes lapul az ízléstelen csomagolás mélyén,…..
Mivel Dexter még nem tud a kikötőben elhelyezett kamerákról, egyelőre jobban aggasztja a tény, hogy nevelőapja hazudott neki az anyjáról. Újra meg újra lejátssza a hangszalagot, próbálja kideríteni, mit suttoghatott Harry fülébe Laura, aztán meg Lejlának vekeng, hogy az egész…..
Tony lakásán kezdünk, Sarah könyörög, hogy hadd rendezzen bulit ma este a barátnőivel otthon, kisebb alkudozás után Tony belemegy, sőt még hoz majd nekik pizzát meg kölcsönöz filmet is nekik. Váltunk Abbyre, aki marékszám veszi be a gyógyszereket, gondolom másnapos megint. A…..
Némi könnyed kávézgatás után helyszíneléssel nyitunk egy képregényboltban, ahol Dexter szuperhős-figurákról gyűjti be a vérmintát. Közben arról elmélkedik, hogy sosem volt oda ezért a híró-dologért, újabban viszont úgy tűnik, egyre jobban hasonlít rájuk: tragikus kezdet,…..