Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VT2 tulaj

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Bank-rablás 2010.06.22 10:00:00
Tudjátok, mi mindenért tud egy bank pénzt levonni egy mezei bankszámláról? Páromnak NET számlája van az OTP-nél, de már nem sokáig, mert átvisszük egy másik bankhoz - a horror költségek miatt. Külföldön sosem hallott díjak, hihetetlen pénzlevonások... de lássuk csak szép…..
VT2 tulaj 2011.10.22 21:50:12
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ezt részleteznéd, légyszíves?

Egyébként egyelőre biztos nem tervezem a megszüntetését, mert semmi okom nincs rá...
Amióta megvan a VT2, szinte megszállottan kutatom a netet újabb sokbillentyűs modellek után kutatva. Így történt ez tegnap is, amikor OT-980 képeket kerestem, és véletlenül egy számomra teljesen ismeretlen modellbe, az OT-910-esbe botlottam.Be kell vallanom: ez a legszebb QWERTY-s…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
2002 -ben új német kupát kellett készíteni. Mi történt az eredetivel?- ellopták az átadás előtt- a szponzor nem járult hozzá- kicserélték egy másikra- ünneplés közben leejtettékMert:  Schalke commercial manager Rudi Assauer has a special reason to see the Gelsenkirchen club…..