Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simonlevy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tivadar - Isten ajándéka 2013.05.11 21:22:45
Hát, volt most egy kisebb filmszerepem, főleg ezzel voltam elfoglalva. Mutert felkérték, hogy kérjen fel, én pedig igent mondtam. Most mit játsszam az agyamat, hát belefért az időmbe, ennyi. Szívesen teszek szívességet feltörekvő művészeknek, csak értsünk egyet a koncepciót…..
    Filmtörténeti terepszemlénket egy sajátos hangulatú filmmel kezdjük. Számos jellegzetes helyszín feltűnik az 1972-es Kékszakáll (eredeti cím:Bluebeard) thrillerben. Az 1970-es évek Magyarországa a két világháború közötti Ausztriaként jelenik meg, Budapest pedig…..
Jó pár évvel ezelőtt hallottam utoljára, hogy milyen jó hely a Da Lello, nem is igen értettem, hogy lehet olyan jó hely egy pizzéria az Alkotás úton, ezért nagyon nem rohantam az ellenőrzéssel, de most egy váratlan műsorváltozás miatt odakeveredtem, és továbbra sem értem, mi…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
simonlevy 2010.10.03 22:52:43
@Andy Sipowicz:
szerintem jobb, ha beismered, hogy tevedtel, nekem egy submarinerem van es epp most viszem 7 eves szervizre (tomites cserek,olajozas,stb) 105ezerert az edison utcaba, ami utan 1 ev garanciat kapok
simonlevy 2010.10.03 23:28:21
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
simonlevy 2010.09.22 10:17:32
@WiZARD: én is ezen rohogtem, csikos se erthet mindenhez, csak nem tudom miert tesz ugy, irna inkabb a kocsijairol az legalabb elvezetes
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..
simonlevy 2010.09.05 13:53:40
Két órányi repülőút, majd a Charles de Gaulle reptér (tudják, a Déesse nagy szerelmese) és Párizs. Ha Róma az örök város, akkor Párizs a nővére, a zsizsegő, folytonosan lüktető Szajna-parti metropolisz. A reptéren már feltűnt egy furcsaság, ám egyelőre még nem…..
simonlevy 2010.06.12 01:44:06
Sokat tűnődhetünk azon, hogy vajon miképpen lehetne témánkról a legilledelmesebben írni. Talán magázva? Esetleg csupa nagybetűvel? Lehet, hogy nem ez a fontos. A lényeg talán, hogy mindannyian átérezzük azt, mit Quittner Zsigmond, Vágó József és Vágó László 1907-re megalkotott és a Lánchíd…..
simonlevy 2010.06.01 23:43:41
Az alábbi tetoválást Lukács Anita készítette, aki szerintem a portrékat (és persze minden mást is) tökéletesen meg tudja csinálni. (És ezt nem azért mondom, mert vele dolgozom:)) A mű három alkalomból készült el...
Elütöttem egy kiskutyát. Egy idióta kurva sétáltatta reggel a fehér pamacs kutyusát. Megálltak a zebránál, a dög meg lemászott az útra, pont elém. Bár nem mentem át rajta, csak az autó jobb eleje ütötte el, de nem kelt fel többet. Félreálltam, visszamentem, addigra már egy…..