Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyabá (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni az év végi listaszezonból, a Kreatív Online-on hét elején jönnek majd ki az év eze meg aza témájú cikkek, az egyikbe viszont most önök is beleszólhatnak: mi volt 2008 legjobb magyar reklámfilmje? Ehhez csak meg kell nyomni a kedvencük…..
Délutáni szabály: Ezoterikus férfival ne ismerkedj, mert megszállja a démon. A lelkitars, a magus meg a halando...Eloszor is elnezest kerek az ekezet hianyaert, Angliabol irok.Remelem elnezitek nekem, cserebe szep meset mondok nektek.Hol volt hol nem volt volt egyszer egy 19 eves lany,…..
Tegnap csendes magányomban elkezdzem nézegetni a Viasaton futó Amerikai nindzsa 4-et. Gyerekek ez olyan szar volt, hogy ebből azonnal projektet kell csinálni. Ezt meg kell osztanom veletek! A sztori: a szteroid kezelést elhagyó Modern Talking rajongó fehér kommandós és néger barátját…..
Addig szerencsétlenkedtek, hogy a végén el sem kezdtek járni. De nem is baj.A kép innenHelló. 3 és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Sajnos a drágám időnként hajlamos kissé elhanyagolni engem, pl, ha sokat melózik, állandóan fáradt, stb, nekem pedig folyamatosan…..