Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Transzmoha

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Mókás péntek reggelt kívánok. :)Ma ne vigyétek túlzásba a munkát, hiszen szükségetek van az energiára a hétvégi nagy bevásárlótúrákra. Mosolygós eladólányok egész sora lesi majd minden kívánságotok. :DÉs lehull a lepel:Neil Strauss: A játszma (The game) című…..
Üdv!Ahogy ígértem, ma egy kis betekintést adok neked abba, hogy kik is ezek a puák és mit csinálnak. Mivel nem akarok egy egész könyvet írni, ezért csak a legnagyobbakat említem.A "pua" szó a "pick up artist" (felszedőművész, nőzőművész) kifejezés…..
Transzmoha 2009.01.15 11:35:06
@leslie love: Arra gondolok, hogy akinek van elég önismerete, tudja mi az erőssége és mik a gyengéi az tisztában van az értékeivel. Van elég önbizalma és nem kell szerepet játszania. Ha nem szerepet játszik, hanem divatos szóval élve "önmagát adja" annak számára nem kellenek "MÓDSZEREK". És a legfontosabb, hogy mi a cél. Ha csajok lefektetése, akkor talán van értelme a taktikázásnak, mert a aktus után nem kell feltétlenül többet találkozni. De ha valaki netán társat akar találni a nőben akkor a taktikázás, módszerek alkalmazását nem tartom célravezetőnek.
ingyenmedve Fasza új blogötletem 2008.12.27 08:19:00
Azon gondolkodtam a trendicsek Izom Tibor, meg a "Vastagbőr" című pihepuha selyemes jópofi nyalóblog tanulmányozása után, hogy nekem is kéne már foglalkozni a pol'karrieremmel is. Ahogy Bakulya Az Ölydög, a politikaikorrekt nyalóblogolás atyamestere fogalmazta: Máma nem…..
Transzmoha 2008.12.27 15:20:13
Transzmoha 2008.12.28 22:45:47
@ingyenmedve: köcce, megskubbantom
Meglehetne, ha igazán akarnád... Hogy hogyan?Van egy történetem a számodra. Ez egy igen rövid történet, pár perc csupán. Egy Papa nevű pua szerepel benne és Paris Hilton.Figyelem! A sztori igaz.Képzeld el a következőt:Egy mexikói gyorsétteremben üldögélsz Hollywood Hillsben.…..
Magyar Pua Blog Alfa vs. Pua 2008.12.22 18:19:00
Van az állatvilágban ez az alfa hím dolog. Nos, ez az emberek esetében sincsen másképpen. És a nőknek természtesen az alfa kell, ilyen a természetük.Milyen tulajdonságokkal bírnak ezek a természetes alfák? Miről lehet felismerni őket?Mystery ezzel kapcsolatban 3 dolgot emel ki, de…..
Bocsánat a poszt késése miatt.Egy klasszikust idézve: "A fiúknak f*tyijük van, a lányoknak meg p*ncijuk."/Az "Ovizsaru" című Arnold Schwarzenegger filmben az egyik óvodás/Sajnos - vagy nem sajnos - azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Mi most valójában arra a…..
Magyar Pua Blog Mi kell a nőnek? 2008.12.13 11:08:00
Mi kell a nőnek?A válasz egyszerűen sokkoló :P:A nőnek férfi kell... Kicsit furán fog hatni, amit most írni fogok, de igaz:A nőknek nem egy másik nőre van szükségük. Miért írom ezt? Azért, mert a manapság sugárzott férfikép, amivel nap mint nap találkozunk, ami nap mint…..
Megismétlem:"Te szívesen töltenéd az idődet magaddal?" Bár ez a blog a csajozásról szól, ez valójában egy uniszex kérdés. Férfiak és nők életében egyaránt fontos, hogy letisztázzák magukban erre a kérdésre a választ. Illetve nem csak erre, hanem az összes…..