Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rahtt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
Sajnálatos hírt kell közölnöm minden Rémségek Cirkusza fannak (közöttük szerkesztőtársam Sequence-nek is) aki már nagyon várta a filmet. A bemutatót eltolták Októberre, Ahol Amerikával átlósan nálunk is a körül mutatják be a filmet.Valóságos sokk lesz ez pár embernek.....
rahtt 2009.02.08 15:18:39
Összeállítottunk egy toplistát a legekből, vagyis a legelvetemültebb, a leghidegvérűbb, vagy éppen a legbrutálisabb karakterekből, akik felejthetetlenné tettek egy-egy alkotást. Van itt pszichopata elmebetegtől kezdve lelkileg megtört gyilkosokon át a legkaotikusabb rosszfiúkig…..
Freezer blog Én Véres Valentinem 2009.01.29 15:25:00
Rendező: Patrick LussierForgatókönyvíró: Todd Farmer, Zane Smith, John Beaird, Stephen MillerProducer: Jack L. Murray Főszerepben: Jensen Ackles Jaime King Kerr Smith Edi Gathegi Fordulóponthoz érkeztek az elsőszériás horrorfilmek. A minden téren…..
Gondoltam leközlöm a Cirque Du Freak egy-két arcát is, akik színesíteni fogják a filmet:Chris Massoglia as Darren Shan         Josh Hutcerhson as Steve…..
Egy borongós őszi napon történt. Kávémat a kezemben szorongatva épp a netet böngésztem. A monitor halovány fénye elmosódva tükröződhetett retinámon. Egyik oldal követte a másikat, monoton egyhangúsággal. És akkor valami más lett...  Kezdhetném így is életrajzi…..