Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noel Ryyka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfontosabbak: a Rock Band dobja működik jól (felismeri, hogy csak négy csíkot kell kiraknia, okos) a Rock Band mikrofon is működik a játék maga (a motor és a számok) kurvajó a navigáció, menürendszer, grafika, stb. a szánalmas kategóriába esik. Egyelőre…..
Noel Ryyka 2008.12.10 18:43:03
Sziasztok!

Én a gitáros csomagot vettem meg X360-ra, meg egy mikrofont, nagyon állat! Viszont van egy kis gondom a gitárral. A boltnak, ahonnan vásároltam, azoknak már írtam, bemásolom ide, amit nekik írtam:

"...Kíváncsi voltam, hogy a "neck slider" hogy is működik, mert a korábbi bemutatókon nagyon megtetszett. Minden kiválóan működött, még öcsémmel játszottunk is egy pár számot(van egy GH:3-as gitárom is). A Kedd délutánt is végigjátszottam. Este, szórakozgattam a Music Studio-ban,(eddig még mindig rendben) felszerettem volna venni amit játszok, nem tudtam, hogyan kell a felvételt elindítani, ezért megnéztem az erre vonatkozó tutorialt. Itt láttam, hogy a felvételt úgy kell elindítani, hogy a d-pad-ot a gitáron először jobbra, majd balra kell nyomni. Balra reagált, jobbra nem. benyomtam az Xbox Guide gombot, ott se ment jobbra, csak balra, fel és le. Hagytam a Music Studio-t, Quickplayben szerettem volna játszani. A szám elején amikor még nem kellet játszani a zenét, párszor megütögettem az ujjammal a neck slider-t. Érdekes módon nem szólalt meg az a hang amely akkor hallatszik, amikor feleslegesen pengetünk, vagy rossz hangot játszunk. Ugyanis a neck slider ütögetésével helyettesíthető a pengetés. A számokban vannak részek, - főleg a szólókban - amelyeket úgy kell játszani, hogy az ujjunkat csúsztatjuk a neck slider-en, vagy csak simán pengetés nélkül lenyomjuk a megfelelő színes gombokat. Elindult a szám, és a hosszú hangoknál(chord) észre vettem, hogy a kis "bogyó" utáni vonal hullámzott egyet ami akkor történik, amikor közben a tremoló kart(whammy bar) használjuk, vagy a neck slider-en húzogatjuk ujjunkat, tehát amikor torzítjuk a hangot. Ezután kiderült, hogy a whammy bar teljesen használhatatlan. Olyan részeken, mint szóló, amikor a neck slider-en kell az ujjunkat csúsztatni, ott meg a zöld sáv világít, mintha a neck slider-en nyomnám a zöld részt, miközben semmit se nyomok a gitáron. Ilyenkor SEHOGY se lehet játszani a hangokat. Miután vége van, azután lehet játszani tovább, viszont a whammy és a neck slider továbbra se működik. Ha megállítom a játékot és az Options menüben kikapcsolom a neck slider(menüben "touch strip")-t akkor a "csúsztatós" részeket lehet normálisan, pengetés nélkül, simán a megfelelő gombok lenyomásával játszani és a whammy is működik, de mivel kikapcsoltam a neck slider-t, így az nem működik. Utána kipróbáltam a Guitar Hero 3-ban és Aerosmithben, ott a whammy kifogástalanul működött, a neck slider nem, mivel a World Tour előtti GH játékok, nem tudják kezelni a neck slider-t. Ma reggel nekifutottam, hogy kipróbáljak néhány dolgot. Bekapcsoltam az Xboxot, a d-pad úgy működött ahogy kell, bejelentkeztem, elindítottam a játékot, Quickplay-ben elindítottam egy számot, a whammy és a neck slider problémája továbbra is fennáll. Music Studio, majd Xbox Guide gomb és megint nem működött a d-pad. Knozol kikapcs, újraindít, d-pad megint működik jól, belépek a játékba, a jobbrának lőttek.

Szóval a d-pad-nak mechanikai problémája biztosan nincs, valami szoftveres gond lehet a neck slider kezelésével. Érdekes módon spontán módon, egyik pillanatról a másikra történt ez. Nem léptem ki a játékból, nem kapcsoltam ki az Xbox-ot, nem csatlakoztattam másik irányítót, nem jelentkeztem át másik profilba..."