Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Újabbhülyenév

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta pedzegetik, hogy nem ártana egy spinoff a CBS egyik legnézettebb sorozatának (18 millió néző a hatodik évadban), így annyira nem lepődtünk meg, amikor Ausiello, az Entertainment Weekly tévés guruja világgá kürtölte: a sorozat tavaszi epizódjai között lesz egy olyan, ami…..
Újabbhülyenév 2008.12.18 13:15:16
Az alaptermék függőiként megkóstoltuk a Red Bull Colát. Drámai hír, most is fahéjasat böfögünk tőle. Fura dolog, hogy a cég, amelyiket a világon mindenki irigyel, amiért kitaláltak 1 darab, nyilván 5 forintért előállítható terméket, amit negyvenszer többért tudnak…..
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
Újabbhülyenév 2008.12.17 16:16:00
Ismerünk olyat, aki mattrészegen betelefonált egy kereskedelmi tévé betelefonálós játékába (nem nyert), de olyat nem, aki józanul tenné ezt. BKV figyelő kolléga is csak vacsora közben futott bele egy ilyen remek műsorba, de legalább bizonyítékot szerzett egy újabb pofátlan…..
Újabbhülyenév 2008.12.10 17:39:11